LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Petodnevni program

STEP RI organizira Summer business camp 2021; besplatno sudjelovanje, smještaj i prehrana

– Program se provodi osmu godinu zaredom i do sada ga je pohađalo 118 timova iz cijelog svijeta koji su prikupili preko 2,9 milijuna dolara investicija. – ističe voditeljica Jana Blažević Marčelja.

– Program se provodi osmu godinu zaredom i do sada ga je pohađalo 118 timova iz cijelog svijeta koji su prikupili preko 2,9 milijuna dolara investicija. – ističe voditeljica Jana Blažević Marčelja.

STEP RI znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, uz podršku Veleposlanstva SAD-a u Zagrebu, od 23. do 27. lipnja 2021. organizira Summer business camp. Sudjelovanje je besplatno te uključuje smještaj i prehranu. 
– Program Summer business campa namijenjen je svima koji imaju poslovnu ideju ili prototip koji žele unaprijediti kroz petodnevni intenzivni program mentoriranja.  Prednost kod prijave ove godine imaju gaming projekti, što ne isključuje mogućnost sudjelovanja timova iz drugih industrija. – ističu organizatori.
Jana Blažević Marčelja, voditeljica projekta, kaže: 
– Program se provodi osmu godinu zaredom i do sada ga je pohađalo 118 timova iz cijelog svijeta koji su prikupili preko 2,9 milijuna dolara investicija. Sudjelovanje na Summer business campu idealna je prilika za sve one koji žele u kratko vrijeme doći do velikih rezultata.
Tijekom Summer business campa odabrani kandidati imat će priliku raditi s mentorima, uspješnim poduzetnicima i investitorima, koji će im pomoći da svoj projekt razviju u održivi poslovni pothvat. Uz to najbolji će tim osvojiti Apple 12,9'' iPad Pro, za 2. mjesto osiguran je  Apple 10,9'' iPad Air 4, a za 3. mjesto Apple 10,2'' iPad 8 

Prijave su otvorene do 6. lipnja 2021., a zaprimaju se preko službene web-stranice. Za dodatne informacije na raspolaganju je Jana Blažević Marčelja na mail-adresi jbmarcelja@uniri.hr te brojevima 051 265 962, 099 241 4849. 
Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci, podsjetimo, poduzetnička je potporna institucija koju je 2008. godine osnovalo Sveučilište u Rijeci. – Našim savjetodavnim uslugama, programima i edukacijama želimo hrvatskom gospodarstvu učiniti dostupna najnovija svjetska znanja inoviranja i upravljanja kojima vodeće tvrtke brže, uspješnije i jeftinije stvaraju inovacije, postaju konkurentnije i osvajaju nova tržišta. Samostalno i s partnerima u Hrvatskoj i Europi stvaramo i provodimo projekte financirane sredstvima Europske unije i Sjedinjenih Američkih Država, hrvatskih nacionalnih i lokalnih programa te velikih hrvatskih tvrtki koje podupiru inovacije i poduzetništvo. – navode predstavnici.
FOTO: PIXABAY