LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zapošljavanje u ZET-u

Sindikat ZET-a hvali se nepotizmom

Postignut je dogovor s Upravom podružnice ZET-a po kojem prednost pri zapošljavanju imaju djeca i supružnici zaposlenih radnika.

Postignut je dogovor s Upravom podružnice ZET-a po kojem prednost pri zapošljavanju imaju djeca i supružnici zaposlenih radnika.

Sindikat vozača i prometnih radnika u ZET-u na svojoj je internetskoj stranici objavio da je s Upravom podružnice ZET-a postignut dogovor po kojem prednost pri zapošljavanju imaju djeca ili supružnici njihovih zaposlenika.

 - Na zahtjev Sindikata upućen prema Upravi podružnice i Upravi ZGH već je zaposlen veći broj vozača autobusa gdje se u dobroj vjeri vodila briga o gore navedenom dogovoru. Nastavljamo s pritiskom za zapošljavanje još određenog broja vozača autobusa, vozača tramvaja i drugih radnika koji su neophodni za funkcioniranje podružnice u cijelosti - stoji u objavi.

Gradonačelnik Milan Bandić za Večernji je list rekao kako ne može vjerovati da je takvo što napravljeno.

- Ustavno je pravo svakoga da ravnopravno konkurira za svako mjesto i za posao. Ako su to stvarno napravili, to je neozbiljno i neodgovorno - kazao je Bandić za Večernji.

ZET je objavu Sindikata vozača i prometnih radnika ocijenio vrlo nespretnom i neutemeljenom. Podružnica ZET-a dodala je da posluje u skladu sa svim propisima Republike Hrvatske, a pritom se ogradila od bilo kakvog oblika nepotizma.

FOTO: FACEBOOK