LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Donacije za troškove boravka u SAD-u

Šimuna čekaju nove operacije, a njegove roditelje troškovi oko kojih možete pomoći

– Naš put je dug i neki bi rekli težak, ali kada vidimo sve rezultate i kada vidimo da naše dijete hoda, a nisu bile takve prognoze, ne možemo kriti oduševljenje samim time što korača. – poručila je Šimunova obitelj.

– Naš put je dug i neki bi rekli težak, ali kada vidimo sve rezultate i kada vidimo da naše dijete hoda, a nisu bile takve prognoze, ne možemo kriti oduševljenje samim time što korača. – poručila je Šimunova obitelj.

Malom Šimunu Stojanoviću od početka njegova života zbog nekoliko nožnih malformacija stvari ne idu glatko i bezbrižno, onako kako sva djeca zaslužuju, no to nije dovelo do toga da ne skida osmijeh lica ili ne uživa u svojem djetinjstvu. Nakon nekoliko operacija, slijede još dvije u SAD-u zbog kojih njegove roditelje čekaju troškovi boravka u Americi, a upravo tu svatko tko ima financijskih mogućnosti može priskočiti u pomoć.

Obitelj se već priprema za odlazak na prvu operaciju koja će biti 18. lipnja 2021. godine. Prva je na redu operacija kuka – stabilizacija stopala na desnoj strani, a nakon oko 2 i pol mjeseca slijedi korekcijska operacija desnog stopala pa bi okvirno liječenje trebalo trajati 6 mjeseci.
– HZZO je odobrio operaciju te se ovom prilikom zahvaljujemo svima, a posebno našem liječniku iz Klaićeve, dr. Ribičiću koji je postavio zahtjev za liječenje u inozemstvu Komisiji. Naš put je dug i neki bi rekli težak, ali kada vidimo sve rezultate i kada vidimo da naše dijete hoda, a nisu bile takve prognoze, ne možemo kriti oduševljenje samim time što korača. Zahvaljujemo se i svima koji su nam financijski olakšali ovaj put, posebno tetinim kolegama i prijateljima, obitelji, ali i svima ostalima. 

Hvala Allianz osiguranju koje nam pokriva osiguranje dok smo u Americi. Hvala obitelji malene Mile Rončević koja je putem Zaklade omogućila prijevode Šimunove dokumentacije za odlazak na pregled u Boston, ali i brojnim drugima koji su nesebično prevodili medicinsku dokumentaciju za koju nažalost još uvijek nemamo termin zbog ove situacije s COVID-om, ali strpljivo čekamo da nas pozovu kako bismo izvidjeli mogućnosti liječenja rascijepa kralježnice i tegoba koje su došle s istim (neurogeni mjehur – kateterizacija, opstipacija). Ma hvala vam svima dobri ljudi, jer u svakom koraku vidim djelić vas. Bez vas san o njegovom koraku nebi bio moguć. – poručili su na Facebook stranici Za Šimunov korak na kojoj već dugo možete pratiti Šimunov put.
Ako i vi želite sudjelovati u pružanju financijske podrške obitelji, to možete učiniti uplatom iznosa po želji na račun majke Martine Stojanović iz Županje HR3624020063103590525 (Erste Banka), uz opis plaćanja: Darovanje za zdravstvene potrebe – Šimun Stojanović. Za uplate u inozemstvu BIC/SWIFT je ESBCHR22.
FOTO: FACEBOOK / ZA ŠIMUNOV KORAK