LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Budi našem loncu poklopac

SHAPE 2.2: postani dio Podravkinog tima

Podravka je kompanija s razgranatom mrežom poslovanja i kontakata diljem svijeta, svjetski poznatim brandovima i proizvodima, uz mnogo postojećih i budućih velikih projekata, a upravo to nudi i svojim potencijalnim zaposlenicima!

Podravka je kompanija s razgranatom mrežom poslovanja i kontakata diljem svijeta, svjetski poznatim brandovima i proizvodima, uz mnogo postojećih i budućih velikih projekata, a upravo to nudi i svojim potencijalnim zaposlenicima!

Podravka, jedna od najvećih prehrambenih kompanija sa sjedištem u jugoistočnoj Europi, povećava svoj tim. Traži poklopac za svoj lonac – motivirane i osobe željne znanja, bez ili s do tri godine radnog iskustva, uz visoku stručnu spremu iz jednog od sljedećih područja: prehrambene tehnologije, poljoprivrede, psihologije, ekonomije, prava, informatike, elektrotehnike, strojarstva, odnosa s javnošću.

Hrvatska kompanija s razgranatom mrežom poslovanja i kontakata diljem svijeta, svjetski poznatim brandovima i proizvodima, uz mnogo postojećih i budućih velikih projekata – upravo to je opis Podravke i njenog poslovanja, onog što nudi potencijalnim zaposlenicima koji odluče svoj karijerni put provesti u njoj.

SHAPE 2.2 – Stjecanje internacionalnog iskustva u domaćoj kompaniji

Podravka u sljedećih pet godina ulaže u nove tehnologije, razvija poljoprivrednu proizvodnju, ide u smjeru zelene tranzicije i održivog razvoja, djeluje kao društveno odgovorna kompanija. Sve to radi gradeći agilne timove, potičući ljude na cjeloživotno učenje i aktivno upravljanje karijerom. Stoga su umreženost, internacionalnost, dinamičnost, vrhunski proizvodi i prepoznata kvaliteta sinonimi za Podravku. Oni koje privlače te riječi i smatraju ih važnima zasigurno će vidjeti priliku i poželjeti je iskoristiti u sklopu SHAPE 2.2 programa zapošljavanja. Ono što mogu očekivati jest stjecanje mnoštva znanja i radnog iskustva te velike mreže kontakata, uključenost u inovativne projekte iz različitih poslovnih područja te sudjelovanje i doprinos u aktivnostima s društvenom odgovornošću.

Domaće, a svjetski poznato

Podravkini proizvodi prodaju se u više od 60 zemalja širom svijeta, a dugotrajni uspjeh i porast prisutnosti na međunarodnim tržištima rezultat su znanja, predanosti i jake motivacije svih Podravkinih zaposlenika. Prepoznatljivost i dostupnost Vegeta, Lino, Dolcela, Eva i Podravka proizvoda u više od 60 zemalja svijeta potvrda su Podravkine kvalitete i uspješnosti – postani i ti dio Podravkine ekipe! Više o otvorenom natječaju pronađi na poveznici.

FOTO: PRESS