LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
DEKANICA EFZG-a

Sever Mališ jučer otpočela svoj trogodišnji mandat kao prva žena na čelu zagrebačkog Ekonomskog fakulteta

Obrazovala se i usavršavala na visokoškolskim institucijama u inozemstvu te je dobitnica brojnih nagrada

Obrazovala se i usavršavala na visokoškolskim institucijama u inozemstvu te je dobitnica brojnih nagrada

Nova dekanica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu izv. prof. dr. sc. Sanja Sever Mališ u Zagrebu jučer je i služebno otpočela svoj trogodišnji mandat kao prva žena na čelu ove visokoškolske institucije.

Prisjetimo se, titulu doktorice znanosti Sever Mališ stekla je  još 2010. godine, a u svojem radu bavila se temom Interni nadzorni mehanizmi u funkciji kvalitete revizije financijskih izvještaja.

Također, obrazovala se i usavršavala na visokoškolskim institucijama u inozemstvu te je dobitnica brojnih nagrada. Ističu se ona Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika za diplomski i magistarki rad te kasnije nagrada Mijo Mirković za knjigu Analiza financijskih izvještaja.

Od 2018. na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu bila je prodekanica za poslovne procese i strateška partnerstva, a jučer je kao dekanica po područjima predstavila i nove prodekane.

Prodekan za studente, studijske programe i digitalizaciju tako će biti izv. prof. dr. sc. Božidar Jaković, prodekanica za strateška partnerstva i projekte izv. prof. dr. sc. Kosjenka Dumančić, prodekan za poslovanje i infrastrukturu izv. prof. dr. sc. Zoran Wittine, a prodekan za kvalitetu i interancionalizaciju izv. prof. dr. sc. Zoran Krupka.