LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Okreni na ljeto

SC Split i ove godine nudi smještaj za turiste po povoljnim cijenama

Promotivne ponude Studentskog centra Split dostupne su od 15. srpnja do 28. rujna.

Promotivne ponude Studentskog centra Split dostupne su od 15. srpnja do 28. rujna.

Studentski centar Split odlučio je i ove godine ponuditi gostima pristupačno ljetovanje u svojim objektima. Promotivna ponuda traje od 15. srpnja do 28. rujna, a gosti svih dobnih skupina, poručuju iz SC-a Split, i više su nego dobrodošli. 

Promotivna ponuda, pod nazivom SCHostel's uključuje nekoliko različitih paketa: gosti mogu birati između noćenja po 142,50 kn/19 eura ili različitih paketa od 3, 5 i 7 noćenja, s polupansionom ili bez.

U ponudi su također promotivni paketi od 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi s uključenim doručkom i večerom od 1288 kn/172 eura po osobi. Za one koji žele smještaj bez polupansiona u ponudi je i 7 noćenja u dvokrevetnoj sobi po cijeni od 896 kn/120 eura po osobi. 

– Sve sobe sadrže privatnu kupaonicu s tušem, internetom te brojne dodatne sadržaje poput sportskih terena, čajne kuhinje, dnevnog boravka, usluge praonice rublja, privatnog parkinga. Hostel Kampus nudi svojim gostima i suvremeno opremljenu teretanu te trgovinu u samom objektu. Također, hosteli Kampus i BB u potpunosti su klimatizirani što pruža dodatnu udobnost svakom gostu. Hosteli Spinut i BB nalaze se u podnožju Marjana, udaljeni 20-ak metara od šljunčane plaže okružene borovom šumom te su odlično povezani autobusnim linijama s ostalim dijelovima grada Splita. Hostel Kampus nalazi se 10 minuta hoda do poznate plaže Žnjan gdje će gosti sigurno uživati u morskim radostima ili onima koje nude odlični beach barovi – navode iz SC-a Split.

Sve ponude dostupne su na stranici Okreni na ljeto, gdje je moguće i rezervirati smještaj po, ističu iz Studentsko centra Split, najpovoljnijim cijenama u Splitu.

FOTO: PIXABAY