LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povezivanje startup tvrtki i suradnika

Razvijena platforma TeamUp; svojevrsni je poslovni Tinder

– Ovim aktivnostima direktno doprinosimo razvoju startup ekosustava i stvaramo novu generaciju startup poduzetnika. – navode iz Lean Startupa Croatia.

– Ovim aktivnostima direktno doprinosimo razvoju startup ekosustava i stvaramo novu generaciju startup poduzetnika. – navode iz Lean Startupa Croatia.

U sklopu projekta TeamUp, Lean Startup Croatia razvio je istoimenu platformu koja omogućuje startup tvrtkama u ranoj fazi pronalazak suosnivača, partnera, mentora ili zaposlenika.

– S obzirom na to da smo uočili kako uobičajeni alati za pronalazak posla nisu prikladni za pronalazak ranih suradnika u startup tvrtkama jer često ne postoji osnova za zasnivanje radnog odnosa i formalizaciju takvih odnosa, odlučili smo stvoriti mjesto na kojem je to moguće. – navode iz Lean Startupa Croatia.

TeamUp platforma, pojašnjavaju, daje priliku za proširenje tima ze omogućava besplatno oglašavanje pozicije koja se nudi u svega nekoliko klikova. Ideja je pokretača da bude svojevrstan business Tinder za sve startup entuzijaste. 

Za početak je potrebno registrirati se, a zatim pratiti korake za objavu otvorene prilike. Riječ je o jednostavnom procesu, što je vidljivo i u kratkom tutorialu

– Snaga i sposobnost startup tima da realizira ideju i iznese projekt iznimno je značajna za poduzetnički uspjeh. Stoga smo ovim projektom htjeli stvoriti mogućnosti za predstavljanje prilika koje se nude u startup svijetu i na taj način intervenirati u ranu fazu razvoja tvrtke. Osim toga, jedan je od ciljeva TeamUpa pozitivan utjecaj na startup ekosustav, odnosno povećanje broja startup timova u ekosustavu te povećanje kvalitete i kapaciteta postojećih timova. – pojašnjavaju predstavnici.

Naglašavaju sljedeće: 

– Ovim aktivnostima direktno doprinosimo razvoju startup ekosustava i stvaramo novu generaciju startup poduzetnika.

Na platformi trenutno postoji nekolicina otvorenih pozicija poput marketinškog stručnjaka, prodajnog predstavnika, UX/UI stručnjaka, Rust developera i dr. na koje se svi zainteresirani mogu prijaviti te tako postati dio startup tima
FOTO: PIXABAY