LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za mlade umjetnike

Pula Film Festival traži rješenje vizualnog identiteta svog 69. izdanja

Osmislite vizualni identitet idućeg izdanja našeg najdugovječnijeg filmskog festivala.

Osmislite vizualni identitet idućeg izdanja našeg najdugovječnijeg filmskog festivala.

Pula Film Festival, naš najdugovječniji i najpoznatiji filmski festival, traži rješenje vizualnog identiteta svojeg idućeg, 69. po redu izdanja. Natječaj je otvoren svim pravnim i fizičkim osobama s područja Republike Hrvatske sa svrhom dobivanja kvalitetnog rješenja vizualnog identiteta koji će se moći koristiti na svim online i offline promidžbenim materijalima poput plakata, letaka, brošura, monografija, internetskih stranica, promotivnih materijala i sl. Odabranom natjecatelju dodjeljuje se novčana nagrada u iznosu 7500 kuna.

Prijedlozi moraju biti dostavljeni u formatu koji je čitljiv u Windows aplikacijama i ne smiju biti dulji od 10 stranica.

S ciljem ujednačavanja prijavljenih rješenja natjecateljima su dane sljedeće smjernice za izradu njihovih prijedloga:

a) rješenje mora sadržavati tekst 69. Pulski filmski festival, 17. – 24.7.2022.

b) rješenje može biti posvećeno istaknutom glumačkom ostvarenju ili filmu iz povijesti Festivala

c) autor može koristiti slogan Film pod zvijezdama ili može predložiti drugi način komunikacije

d) ako autor koristi fotografije, mora imati regulirana autorska prava za korištenje fotografije

e) mogu se koristiti bilo koje boje ili kombinacije boja kao i tipografija slova

f) prijedlog rješenja mora uključivati i omogućiti implementaciju postojećeg logotipa festivala te poštivati tradicijske vrijednosti manifestacije

g) prijedlog rješenja mora biti originalan, sadržavati grafičku i komunikacijsku kvalitetu, jedinstven i jednostavan te pratiti suvremene trendove u dizajnu.

Uz svoj prijedlog vizualnog identiteta potrebno je dostaviti i ispunjene obrasce A i B koji su dostupni za preuzimanje na službenim stranicama Festivala. Na istoj poveznici možete preuzeti i logo Festivala u vektorima kako biste osigurali mogućnost njegova uklapanja u vaš prijedlog. Završena i kompletirana rješenja potrebno je poslati na email sanela@pulafilmfestival.hr s naznakom Javni natječaj – rješenja vizualnog identiteta 69. Pulskog filmskog festivala u polju naslova, i to do 9. studenog 2021. godine u 12 sati.

Pristigle radove ocjenjivat će odabrano Povjerenstvo, a odluka o pobjedniku Natječaja donijet će se većinom glasova članova povjerenstva najkasnije do 30. studenog 2021. godine. Sve dodatne informacije možete pronaći na poveznici.

FOTO: PIXABAY.COM