LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odluka Zaklade Sveučilišta u Rijeci

Proglašeni dobitnici Nagrade za transfer znanja!

Od 5 ukupno zaprimljenih prijava CMA brodovi Hrvatska i Građevinski fakultet dobitnici su Nagrade za transfer znanja koju dodjeljuje Zaklada Sveučilišta u Rijeci.

Od 5 ukupno zaprimljenih prijava CMA brodovi Hrvatska i Građevinski fakultet dobitnici su Nagrade za transfer znanja koju dodjeljuje Zaklada Sveučilišta u Rijeci.

Upravni odbor Zaklade Sveučilišta u Rijeci na svojoj 90. sjednici održanoj 30. prosinca 2020. donio je Odluku o dodjeli Nagrade za transfer znanja, preciznije o dodjeli dviju nagrada. 

CMA brodovi Hrvatska dobiva nagradu za Kreiranje i izvođenje programa izobrazbe cjeloživotnog obrazovanja za pomorce kompanija CMA CGM, ured CMA brodovi Hrvatska: Simulator Shiphandling & Manoeuvring Course, Pilot Management Course, Rad na brodovima na koje se primjenjuje IGF Pravilnik u kategoriji Poslovna suradnja. Dodjeljuje se timu u sastavu: izv. prof. dr. sc. Vlado Frančić, Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci; doc. dr. sc. Srđan Žuškin, Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci; izv. prof. dr. sc. Dean Bernečić, Pomorski fakultet Sveučilišta u Rijeci i suradnici.

Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci dobiva nagradu za Potporu tehničkom razvoju inovativnog panelnog konstrukcijskog sustava zgrade u kategoriji Inovacijski projekti. Dodjeljuje se timu u sastavu: prof. dr. sc. Davor Grandić, Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci; doc. dr. sc. Paulina Krolo, Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci; doc. dr. sc. Natalija Bede, Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci i doc. dr. sc. Vedran Jagodnik, Građevinski fakultet Sveučilišta u Rijeci.

Uzimajući u obzir i prepoznajući potencijal svih prijava Upravni odbor, ističu njegovi predstavnici, ujedno dodjeljuje posebno priznanje prijavi Končar distributivni i specijalni transformatori d.d. – Mjerenje i analiza vibracija energetskih transformatora tvrtke Končar D&ST d.d. s ciljem smanjivanja buke u kategoriji poslovna suradnja na čelu s voditeljem prof. dr. sc. Sašom Zelenikom. Odluka i obrazloženje dostupni su na poveznici.

Podsjetimo, Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je natječaj u partnerstvu s tvrtkama Alarm Automatika d.o.o. i Geotech d.o.o. u sklopu programa Riječka ideja – smjer POTICAJ s ciljem prepoznavanja i nagrađivanja primjera dobre prakse, odnosno uspješnih transfera znanja sa Sveučilišta u gospodarsku i širu zajednicu. Predstavnici ističu da su zaprimili ukupno 5 prijava.

FOTO: ZAKLADA SVEUČILIŠTA U RIJECI