LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mobilne aplikacije

Produžen rok prijave na IEEEmadC natječaj

Kako bi se pristupilo natjecanju potrebno je biti član IEEE. Ono što najviše veseli jest mnoštvo nagrada za natjecatelje, poput smartphonea, tableta te novčanih iznosa.

Kako bi se pristupilo natjecanju potrebno je biti član IEEE. Ono što najviše veseli jest mnoštvo nagrada za natjecatelje, poput smartphonea, tableta te novčanih iznosa.

Rok za prijave na IEEEmadC (Mobile Applications Development Contest) natječaj produžen je do 15. prosinca. Naime, radi se o natjecanju za IEEE studentske članove iz IEEE regije 8 koje obuhvaća Europu, Afriku i Bliski istok, a tiče se svih mobilnih platformi. Zanimljivo je i da na natjecanju radi tim ljudi iz Osijeka, a među sponzorima je i Elektrotehnički fakultet u Osijeku. 

Kako bi se pristupilo natjecanju potrebno je biti član IEEE. IEEE (Institute of Electrical and Electronic Engineers) najveća je svjetska udruga za napredak tehnologije te broji 430 tisuća članova. Ukoliko niste član, vrlo se lako možete registrirati na mail adresi, bilo pojedinačno ili u timu od troje ljudi. Svaka ekipa može poslati do tri aplikacije, a jedan student može biti i članom više timova. Same aplikacije trebale bi biti od pomoći bilo u znanosti, tehnologiji ili obrazovanju. Također natjecanju može pristupiti i sveučilište.

Važno je da do 15. prosinca pošaljete kratki opis ideja koje želite razviti, koje su ciljane platforme te što je sama svrha aplikacije. Nakon odabira najboljih aplikacija, natjecanje će se nastaviti dalje po programu. Ono što najviše veseli jest mnoštvo nagrada za natjecatelje, poput smartphonea, tableta te novčanih iznosa. Sve ostale informacije možete saznati na Facebook stranici projekta.

Prijaviti ideje možete na linku.

FOTO: FACEBOOK