LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradni natječaj „Vozačka dozvola”

Prilika za srednjoškolce: besplatno polaganje vozačke dozvole do 1000 eura

Srednje škole nominiraju po jednog učenika za sudjelovanje, a učenik mora biti stariji od 17 godina i 6 mjeseci. Pobjednik sam bira autoškolu.

Srednje škole nominiraju po jednog učenika za sudjelovanje, a učenik mora biti stariji od 17 godina i 6 mjeseci. Pobjednik sam bira autoškolu.

Savjet mladih Požeško-slavonske županije, s ciljem poticanja i nagrađivanja izvrsnosti učenika u srednjim školama, objavljuje Nagradni natječaj Vozačka dozvola za srednjoškolce koji dobivaju besplatno osposobljavanje za vozača B kategorije.

Savjet organizira natječaj za učenike srednjih škola na području županije kako bi nagradio izvrsnost. Natječaj će biti otvoren od 9. do 16. svibnja 2024. godine.

Prilika za studente i učenike: grad Rovinj otvorio natječaj za Prometnu jedinicu mladežiSrednje škole nominiraju po jednog učenika za sudjelovanje. Učenik mora biti stariji od 17 godina i 6 mjeseci. Škole određuju uvjete i kriterije za odabir kandidata putem internog natjecanja ili drugih kriterija. Prijave se šalju na adresu savjet.mladih@pszupanija.hr. Radna skupina će izabrati pobjednika na temelju opisa iz prijavnih obrazaca.

Objavljeni su konačni rezultati Natječaja za sufinanciranje studentskih programa u 2024. godiniPobjednik osvaja sufinanciranje troškova osposobljavanja za vozačku dozvolu B kategorije u iznosu do 1000 eura. Pobjednik sam bira autoškolu. Dodjela nagrade održat će se u Velikoj vijećnici Požeško-slavonske županije. Svi kandidati bit će pozvani na objavu pobjednika. 

VIDEO: Pogledajte pobjedničke radove učenika na natječaju za videonajave knjigaZa više informacija o natječaju, provjerite na poveznici.
IZVOR: POŽEŠKO-SLAVONSKA ŽUPANIJA
FOTO: AFRICA IMAGES, CANVA PRO, ILUSTRACIJA