LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Putovanje

Prijavite se na razmjenu mladih i otputujte u Italiju

Za sudjelovanje na razmjeni mladih prijaviti se mogu osobe od 18 do 30 godina, koje imaju osnovno znanje engleskog jezika te žele steći bazično znanje, ili usavršiti postojeće znanje iz područja video- ili radioprodukcije.

Za sudjelovanje na razmjeni mladih prijaviti se mogu osobe od 18 do 30 godina, koje imaju osnovno znanje engleskog jezika te žele steći bazično znanje, ili usavršiti postojeće znanje iz područja video- ili radioprodukcije.

Otvoren je poziv za prijavu sudionika/ca za sudjelovanje na CommunicAction Erasmus+ programu razmjene mladih koji će se odvijati u Palermu od 9. do 17. svibnja 2022. godine (9. i 17. svibnja dani putovanja). U razmjeni sudjeluje ukupno 27 mladih iz Italije, Grčke i Hrvatske, odnosno 5 mladih iz Hrvatske.

CommunicAction program razmjene mladih usmjeren je na razvoj digitalnih vještina i kompetencija kod mladih koji djeluju u području produkcije sadržaja za društvene mreže te se žele uključiti u borbu protiv širenja lažnih vijesti na društvenim mrežama.

Sudionici/e razmjene sudjelovat će u aktivnostima koje će ih osvijestiti o njihovoj ulozi aktera društvenih promjena. Dobit će konkretne alate i razviti učinkovite vještine, poput samostalnog video- i radiostreaminga, radijskog emitiranja, podcastinga i sl. Kombinirajući praktične radionice, neformalne aktivnosti i aktivnosti učenja kroz rad, sudionici/e će otkriti efektne načine angažmana u borbi protiv lažnih vijesti te izražavanju svog mišljenja.

Za sudjelovanje na razmjeni mladih prijaviti se mogu osobe od 18 do 30 godina, koje imaju osnovno znanje engleskog jezika te žele steći bazično znanje ili usavršiti postojeće znanje iz područja video- ili radioprodukcije.

Program se održava na engleskom jeziku, a po završetku programa svi sudionici/e dobit će YouthPass potvrdu o sudjelovanju. Sudionicima/ama su osigurani putni troškovi, smještaj i tri obroka po danu. Sudionici/e koji/e budu izabrani za ovaj program obavezni/e su prisustvovati svim aktivnostima tijekom razmjene mladih.

Prijavu s kratkim pismom motivacije i opisom svog iskustva na području rada s mladima te video- ili radioprodukcije potrebno je poslati najkasnije do 25. travnja 2022. godine na adresu: emina@voxfeminae.net.

Projekt CommunicAction u sklopu Erasmus+ programa razmjene mladih provodi udruga Maghweb iz Italije, s partnerskom organizacijom Prostor rodne i medijske kulture K-zona iz Hrvatske te organizacijom Cinergies iz Grčke.

FOTO: PIXABAY