LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kampanje za mlade

Prijavite ideju koja potiče aktivizam i poboljšava kvalitetu življenja u vašoj lokalnoj zajednici

Do 5. srpnja možete se uključiti u projekt namijenjen mladima iz Osječko-baranjske županije koji žele promijeniti svoju lokalnu zajednicu nabolje te utjecati na njezin napredak i opću suradnju sugrađana.

Do 5. srpnja možete se uključiti u projekt namijenjen mladima iz Osječko-baranjske županije koji žele promijeniti svoju lokalnu zajednicu nabolje te utjecati na njezin napredak i opću suradnju sugrađana.

Otvoren je novi poziv za sudjelovanje u kampanji Možeš promijeniTI!, a prijaviti se mogu mladi od 13 do 27 godina s područja Osječko-baranjske županije.

Prijavljuje se inicijativa odnosno aktivnost koju ćete provesti samostalno ili uz prijatelje (do tri osobe), a koja potiče na aktivizam, poboljšava kvalitetu života ili općeg dobra u vašoj lokalnoj zajednici. Cilj je učiniti zajednicu boljim mjestom za život, pridonijeti rješavanju problema koji sprječavaju razvoj i napredak te potaknuti na volontiranje, odnosno dobrovoljni rad u zajednici.

Prijave se podnose elektronički do 5. srpnja, a rezultati se mogu očekivati sljedeći dan. Ne možete prijaviti izlete, izobrazbe i tečajeve (prijave s elementima dugoročnog projekta), akcije koje se temelje isključivo na tiskanju knjiga, aktivnosti kojima se traže investicijska ulaganja za izgradnju kapitalnih objekata ili slično što ćete pronaći u tekstu Natječaja na internetskoj stranici Kreaktive.

Kako ne biste bili isključeni iz projekta, morate aktivno sudjelovati i dolaziti na sastanke na kojima će se raspravljati o realizaciji vaše ideje. Vaša inicijativa može trajati i duže, a može biti i jednokratna, stoga, detaljno će se raspravljati o provedbi tijekom organiziranoga kampa (19-23. srpnja 2021. godine). Iz Kreaktive ističu kako će se vaša ideja financirati iz dostupnih resursa unutar Osječko-baranjske županije.

Ukoliko imate pitanja ili trebate dodatna pojašnjenja u svezi dostave projektnih prijedloga, obratite se udruzi Kreaktiva od 1. srpnja na e-adresu: udruga.kreaktiva@gmail.com.

FOTO: PIXABAY