LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tragedija u Vinkovcima

Prerana smrt mlade sportašice: „„Riječi teško mogu izraziti bol koju osjećamo zbog gubitka naše voljene Nike...“

Mlada sportašica preminula je u osamnaestoj godini, a mnogi će je pamtiti ne samo po sportskom uspjehu, već i po njenoj pozitivnoj energiji.

Mlada sportašica preminula je u osamnaestoj godini, a mnogi će je pamtiti ne samo po sportskom uspjehu, već i po njenoj pozitivnoj energiji.

Vinkovce je u crno zavila tragična vijest o smrti mlade sportašice Nike Brkić koja je preminula u osamnaestoj godini. Iza sebe je imala velike sportske uspjehe, poput prvog mjesta na 21. karate Darfestu u Daruvaru kojeg je osvojila prije samo tri mjeseca, piše 24 sata.
 


VEZANO: Tragedija na Sveučilištu Nevada u Las Vegasu: troje mrtvih u pucnjavi na kampusu


 

„Riječi teško mogu izraziti bol koju osjećamo zbog gubitka naše voljene Nike Brkić. Nika je bila ne samo vrhunska karatistica već i osoba koja je širila pozitivnu energiju oko sebe. Sjećat ćemo je po njezinoj predanosti sportu i velikom srcu. Neka njezina duša pronađe mir, a njezina obitelj i prijatelji nađu snagu u zajedništvu. Naše misli su s vama u ovo teško vrijeme gubitka. Počivaj u miru, draga Nika.“ – stoji u objavi Hrvatskog karate saveza.

 

Nika je prije šest godina bila viceprvakinja države na Prvenstvu Hrvatske, a to je trebao biti samo početak...

FOTO: FACEBOOK/ HRVATSKI KARATE SAVEZ