LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Info zona

Predloži mladu osobu za nagradu „Splitska faca solidarnosti”

Dodjela ove nagrade samo je dio aktivnosti usmjerenih na promociju Splita kao grada solidarnosti.

Dodjela ove nagrade samo je dio aktivnosti usmjerenih na promociju Splita kao grada solidarnosti.

Info zona je objavila natječaj za davanje prijedloga za dodjelu nagrade Splitska faca solidarnosti za 2023. godinu. Nagrada će se dodijeliti mladoj osobi koja je kroz solidarno djelovanje u prošloj godini doprinijela životu Splita, a prijedloge mogu dati svi zainteresirani.
 

„Dodjela ove nagrade samo je dio aktivnosti usmjerenih na promociju Splita kao grada solidarnosti. Grupa mladih prethodnih je mjeseci osmišljavala društvenu igru kroz koju će lokalci i turisti učiti o solidarnom djelovanju Splićanki i Splićana kroz povijest. U svibnju ćemo predstaviti igru i otvoriti izložbu ilustracija istaknutih ličnosti koje će krasiti igraće karte. Namjera nam je da nagrada Splitska faca solidarnosti postane tradicija te da nagrađeni nađu svoje mjestu u nekim novim edicijama društvene igre. Predložite svoje kandidate za nagradu, doprinesite promociji solidarnosti i istaknite pozitivne splitske priče”,  poziva Lina Vuletić iz Info zone.


Prijedlozi za dodjelu nagrade Splitska faca solidarnosti primaju se do 1. svibnja 2024. godine. Više informacija o uvjetima natječaja i prijavni obrazac dostupni su na poveznici.
FOTO: INFO ZONA, PRESS