LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ljeto u Zagrebu

Predah od učenja uz popularne zagrebačke festivale – evo što vas čeka u lipnju

Predahnite prije ili tijekom ispitnih rokova uz besplatne koncerte i zagarantiranu zabavu na nekom od zagrebačkih ljetnih događanja.

Predahnite prije ili tijekom ispitnih rokova uz besplatne koncerte i zagarantiranu zabavu na nekom od zagrebačkih ljetnih događanja.

Mjere su konačno malo popustile, vrućine su nas već dočekale, a uskoro će i ljetne večeri u Zagrebu obogaćene raznoraznim događanjima i besplatnim koncertima. Uz neke već poznate festivale, u Zagrebu će se ovog ljeta naći i nešto novo – u nastavku donosimo što se sve događa u Zagrebu ovog lipnja.

Baš Naš festival na platou Gradec

Festival uz koji, rekli bismo, vežemo šarene kišobrane na Gradecu vraća se i ove godine. Održat će se od 8. do 27. lipnja na popularnom krovu koji gleda na katedralu uz dobru glazbu, hranu i piće. Za glazbu će se pobrinuti Vojko V, Neno Belan & The Fiumens, Cubismo i drugi. Sva su događanja besplatna, a detaljnije informacije dostupne su ovdje.

Zagrebački Modulee

Na nešto udaljenijoj lokaciji od centra, točnije na površini između Velesajma, Hipodroma i Bundeka čeka vas Zagrebački Modulee koji je, kako piše Journal, nastao po uzoru na londonski BOXPARK i praški Manifesto. Riječ je o modularnom kontejnerskom hubu koji će biti dom dobre zabave, hrane, pića i druženja. Ovo će događanje trajati od 11. lipnja od 31. srpnja.

Ljetne večeri HNK u Zagrebu

Do 3. srpnja ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu održavaju se Ljetne večeri HNK u Zagrebu u sklopu kojih građani imaju priliku uživati u umjetnosti ispred HNK-a, na otvorenom. Tu su koncerti, opere, baleti i još mnogo toga, o čemu detaljnije možete pročitati na poveznici.

Foodballerka

Festival Foodballerka trajat će od 11. lipnja do 12. srpnja i bit će smješten na starom igralištu Cibone na Tuškancu. Ondje će nastupiti dvadeset DJ-eva, razni bendovi, a čekaju vas, naravno, piće i hrana svakog radnog dana od 14 do 23 sata te vikendom od 11 do 23 sata. Detalje je moguće pronaći na njihovoj Facebook stranici.

Food truck festival na Jarunu

Food truck festival na Jarunu trajat će od 12. lipnja do 4. srpnja u Zagrebu. Bit će već provjerene ponude, ali i pet centar zone, kids zone i drugo. Održat će se i vikend-sajam i prodaja CD-ova, ploča, vinila, književna večer i još mnogo toga. Detaljnije informacije dostupne su na poveznici.
FOTO: PIXABAY