LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povratnički koncert

Povratak tinejdžerskih zvijezda: Teensi najavljuju koncert nakon više od 20 godina

Teensi su svojevremeno bili najveće tinejdžerske zvijezde, osvojili su Porin i na Dori nastupili kao najmlađi izvođači.

Teensi su svojevremeno bili najveće tinejdžerske zvijezde, osvojili su Porin i na Dori nastupili kao najmlađi izvođači.

Grupa Teens, jedna od najvećih tinejdžerskih zvijezda u Hrvatskoj krajem devedesetih i početkom dvijetisućitih, vraća se na scenu u originalnoj postavi nakon više od 20 godina. Najavili su i svoj povratnički koncert, koji će se održati 26. srpnja u Kastvu na Crekvini. Taj povratak u originalnom izdanju izazvao je veliku uzbuđenost među obožavateljima diljem zemlje.

Teensi su se proslavili hitovima poput Hajde reci što, Ništa opasno, Ti si ta, i mnogim drugima, te su osvojili srca mnogih svojom zaraznom glazbom i šarmantnim nastupima. Sada, nakon više od dva desetljeća, originalna postava – Daniel Beni, Claudia Beni, Sandro Beni, Ines Cech O’Donnell, Zoran Majstorović i Eugen Srdoč, ponovno će zajedno zasvirati i podsjetiti nas na nezaboravne trenutke svoje glazbene karijere. Frontmen grupe Daniel Beni izrazio je svoje emocije povodom tog povratka. Koncert najavljuje emocionalno putovanje kroz njihovu glazbu, uz izvedbu 25 pjesama s njihovih triju albuma. Posebno uzbuđenje među obožavateljima izaziva i najava gostiju iznenađenja.



Teensi su svojevremeno bili najveće tinejdžerske zvijezde, osvojili su Porin i na Dori nastupili kao najmlađi izvođači. Njihovi hitovi i danas su neizbrisivo urezani u memoriju mnogih obožavatelja. Ovaj povratnički koncert pružit će priliku svim generacijama da uživaju u njihovim najvećim hitovima uživo. Probe za koncert već su u punom jeku, a očekuje se da će to biti jedan od najemotivnijih glazbenih događaja godine, koji će ostati urezan u pamćenju mnogih.
FOTO: UNSPLASH