LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za djelovanje

Postani i ti brand ambasador inicijative „Split grad za mlade“!

Žele da im se mladi jave i da svojim idejama pomognu u kreiranju sadržaja za mlade.

Žele da im se mladi jave i da svojim idejama pomognu u kreiranju sadržaja za mlade.

Inicijativa Split grad za mlade koja teži uspostavljanju dijaloga između mladih i donositelja odluka, traži brand ambassadore koji bi im pomogli u kreiranju događaja, projekata i predlaganja raznih aktivnosti za mlade u Splitu.

U dosadašnjem djelovanju u proteklih 10 mjeseci organizirali su dvije konferencije i desetak neformalnih druženja s mladima, proveli veliko istraživanje o potrebama i stavovima mladih, pokrenuli izradu Gradskog programa za mlade te okupili zajednicu od preko 2 tisuće mladih na društvenim mrežama. Iako je ljeto tu, kažu da za njih nema pauze i sada traže mlade koji bi se htjeli uključiti i pomoći im u daljnjim aktivnostima inicijative.

– Želimo da nam se mladi jave i da svojim idejama pomognu u kreiranju sadržaja za mlade. Stalno pričamo o tome da nam netko treba pomoći, dati nešto, omogućiti, što je istina, ali prijedlozi moraju doći od strane mladih, zbog čega je ovo jedinstvena prilika. Brand ambassador je osoba koja će aktivno raditi na poboljšanju prilika za mlade, a koja će imati potpunu logističku potporu s naše strane – kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone i koordinator inicijative.

Također, iz inicijative ističu da im se svi zainteresirani mogu javiti u inbox na Facebooku, Instagramu i Tik-Toku ili na email adresu jere@infozona.hr.
FOTO: PIXABAY