LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gradski prijevoz

Ponovno izmjene u prometovanju ZET-ovih tramvajskih linija

Donosimo izmjene u prometovanju noćnih tramvajskih linija 31, 32, 33 i 34.

Donosimo izmjene u prometovanju noćnih tramvajskih linija 31, 32, 33 i 34.

Zagrebački električni tramvaj obavijestio je o izmjenama na noćnim tramvajskim linijama 31, 32, 33 i 34 zbog radova na tramvajskoj i željezničkoj pruzi te na Savskoj cesti.

Umjesto tramvaja noćne linije 31 od večeras, 17. svibnja, do ponedjeljka, 24. svibnja, vozit će autobus zbog sanacije tramvajskog kolosijeka u Ilici. Autobus će prometovati izmijenjenom trasom: Črnomerec – Zagrebačka – Prilaz baruna Filipovića – Reljkovićeva – Ilica i dalje uobičajenom trasom do odredišta te neće koristiti tramvajska stajališta Studentski dom Stjepan Radić, Arena Zagreb, Most mladosti i Borovje istok. 

Autobus će zbog radova na Savskoj cesti voziti i na noćnoj liniji 32 u noći s ponedjeljka na utorak, 17. na 18. svibnja, te u noćima od četvrtka do subote, odnosno od 20. do 22. svibnja. Večeras će voziti autobus umjesto tramvaja i na liniji 33 zbog radova na željezničkom nadvožnjaku Crnatkova.

Zbog sanacije tramvajskog kolosijeka na Ljubljanici od večeras do ponedjeljka, 24. svibnja, umjesto tramvaja linije 34 vozit će autobus, i to izmijenjenim trasama u oba smjera:
  • Dubec – redovnom trasom do Selske – (ravno) Ozaljska – prije terminala (lijevo) Puljska – (desno) Zagrebačka avenija – (desno) Fallerovo šetalište terminal​
  • Ljubljanica – Fallerovo šetalište – Zagrebačka avenija – Savska cesta i dalje redovnom trasom.
Polazno stajalište ove linije na Ljubljanici bit će jednako kao polazno stajalište linije 114, na peronu 1.
FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR