LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
„Korak u život"

Pomozimo kolegicama i kolegama!

„Korak u život" je humanitarna akcija koja osigurava stipendije za sve mlade koji nemaju mogućnosti, ali imaju želju za visokoškolskim obrazovanjem.

„Korak u život" je humanitarna akcija koja osigurava stipendije za sve mlade koji nemaju mogućnosti, ali imaju želju za visokoškolskim obrazovanjem.

Sinoć je velikim humanitarnim koncertom Zagrebačke filharmonije pred prepunom Koncertnom dvoranom Vatroslava Lisinskog uspješno je završena humanitarna akcija Korak u život kojom su se prikupljala sredstva za stipendije studenta iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji.

Korak u život" je humanitarna akcija koja osigurava stipendije za sve mlade koji nemaju mogućnosti, ali imaju želju za visokoškolskim obrazovanjem. Akciju od 2008. godine organizira Rotary Klub Zagreb Kaptol, a svojim aktivnim sudjelovanjem podržavaju je i mnoga imena hrvatskog sporta, glazbe i kulture. U posljednjih pet godina Korak u život osigurao je 151 stipendiju za  studente, čime im je omogućeno školovanje i pružena prilika da kroz stjecanje visokog obrazovanja lakše zakorače u život.

U Hrvatskoj je godišnje 200 srednjoškalaca koji završajavaju školu bez roditeljske skrbi, a unatoč tome što imaju željem nemaju mogućnosti nastaviti fakultetsko obrazovanje. Problem nastaje kada djeca nakon stjecanja punoljetnosti izlaze iz domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji te kasnije nemaju mogućnosti za nastavak šokolavanja. Ovo je sada već šesta godina humantirane akcije koja je do sada zbrinula 151 brucoša. 

Da bi što više kolega dobilo priliku na nama je da budemo kolegijalni i prije svega dobri ljudi.

Pomoći možete na slijedeće načine:

Lajkajte Facebook stranicu akcije jer za svaki lajk sponzori akcije doniraju jednu kunu u vaše ime.

Uplatom na žiro račun akcije „Korak u život“: Zagrebačka banka d.d. 2360000-1102052855.

Devizni račun: Erste&Steiermärkische Bank d.d.
Broj računa: 26403000-02248131
Matični broj: 02248131
IBAN: HR5524020061100504196
SWIFT code: ESBCHR22

Zato dragi studenti i ljudi dobre volje, pomozimo kolegama i kolegicama , tj. budućim hrvatskim intelektualcima!

FOTO: FACEBOOK