LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Incident u Klasičnoj gimnaziji

Policija privela mladića koji je u školu ušetao s mačetom: „Na hodniku je susreo učenika, prijetio mu je oštrim predmetom”

Tri sata nakon samog događaja mladić je pronađen i uhićen na području Medveščaka te priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Tri sata nakon samog događaja mladić je pronađen i uhićen na području Medveščaka te priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

Policijska potraga za mladićem koji je prijetio jednom učeniku u zagrebačkoj gimnaziji naposljetku je okončana uhićenjem. 

Dekan Geodezije umjesto snimanja štete od potresa tim novcem odveo obitelj u resort


Podsjetimo, jučer je, nešto prije 14 sati, policija zaprimila dojavu o incidentu koji se dogodio u Klasičnoj gimnaziji. U prostor škole, koja se nalazi u Križanićevoj ulici, nepoznati je mladić ušetao s mačetom.

Veterinar pod istragom Komore nakon izjave da je ozlijeđena životinja „odlično”


6. ožujka oko 13.50 sati na području Medveščaka, u prostorije obrazovne ustanove došao je tada nepoznati mladić. Nakon toga, na hodniku je susreo učenika kojeg je i tražio, a kojem je oštrim predmetom uputio prijetnje. Nakon upućenih prijetnji, mladić je pobjegao, javlja PU zagrebačka.

Informacije i saznanja koje je zagrebačka policija prikupila o samom događaju, rezultirala su ciljanom potragom za mladićem starosti 18 godina. Ubrzo nakon toga, tri sata nakon samog događaja mladić je pronađen i uhićen također na području Medveščaka te priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje – javljaju iz policije.

IZVOR: PU ZAGREBAČKA
FOTO: ANAMARIJA BAKŠIĆ