LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tragedija u Zagrebu:

Poginula dvojica studenata s Fakulteta hrvatskih studija

Od studenata su se oprostili s fakulteta na kojem su studirali.

Od studenata su se oprostili s fakulteta na kojem su studirali.

Pronađena su tijela dvojice studenata s Fakulteta hrvatskih studija. Tijelo studenta za kojim se tragalo od srijede pronađeno je jučer ujutro, nakon potrage. PU zagrebačka je objavila da je student poginuo od strujnog udara.

– Jučer, 17. ožujka u 7.25 sati na Maksimiru u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosijecima željezničkog kolodvora Zagreb-Borongaj, na tlu između četvrtog i petog kolosijeka, uz teretne vagone pronađeno je tijelo za sada nepoznate muške osobe. Na tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela. Nedvojbeno je utvrđen identitet, radi se o muškoj osobi, hrvatskom državljaninu starosti 21 godinu. Obavljenim očevidom je utvrđeno da je smrt nastupila kao posljedica strujnog udara visokog napona kojim je opskrbljen kolosijek putem kontaktne mreže. – objavila je policija.


Jutros je nađeno i tijelo drugog mladića. On je, kako su kazali iz policije, s prijateljima išao tražiti nestalog kolegu, popeo se na vagon i poginuo.

– Danas, 18. ožujka iza 8 sati ujutro, zaprimljena je dojava da je na Maksimiru u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosijecima željezničkog kolodvora Zagreb-Borongaj pronađeno tijelo 22-godišnjaka. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja, potvrđeni su navodi iz dojave te su Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke obavili očevid. Prema do sada prikupljenim informacijama, utvrđeno je kako je u društvu s još dvojicom mladića išao tražiti prijatelja koji je nestao dan ranije. Prilikom navedenog, dolaskom do mjesta događaja, 22-godišnjak se popeo na vagon i smrtno stradao. Obavljenim očevidom utvrđeno je da je smrt nastupila kao posljedica strujnog udara visokog napona. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. – objavila je policija.

FOTO: UNSPLASH