LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kazališna čarolija

Počinju upisi u Tirenine dramske grupe – od predškolskih do studentskih

Od 3. do 8. rujna vrše se upisi djece i mladih u brojne dramske grupe Teatra Tirena koje djeluju na čak 6 različitih zagrebačkih lokacija.

Od 3. do 8. rujna vrše se upisi djece i mladih u brojne dramske grupe Teatra Tirena koje djeluju na čak 6 različitih zagrebačkih lokacija.

Počinje nova školska godina, a s njom i upisi u dramski studio Teatra Tirena. Tirena na 6 različitih lokacija ima čak 21 dramsku grupu, od predškolske do studentske.

Dramske grupe svoje predstave igraju na Danima Teatra Tirene i festivalima za djecu i mlade, redovno sudjeluju na SKAZ-u i ASSITEJ-evom festivalu profesionalno vođenih grupa za djecu i mlade. Članovi su sudjelovali na Europskim dramskim susretima u Finskoj, Rusiji, Mađarskoj, Belgiji, Turskoj, Velikoj Britaniji, Švedskoj i Danskoj, a predstava studentske dramske grupe proglašena je najboljom amaterskom predstavom u Hrvatskoj. 

Upisi su mogući od 3. do 8. rujna u Kačićevoj 6a od ponedjeljka do petka od 11:00 do 13:00 i od 17:00 do 19:00 te u subotu od 11:00 do 13:00. Dramske grupe djeluju na sljedećim područjima: centar (Teatar Tirena, Kačićeva 6a, Teatar Rugantino, Tomašićeva 4), Špansko (OŠ Tituša Brezovačkog), Zapruđe (OŠ Mladost) i Stenjevec (OŠ Stenjevec).

Teatar Tirena već 21 godinu igra predstave, objavljuje dramske tekstove, organizira radionice, festivale i kazališne kampove. Detaljne informacije o dramskom studiju, lokacijama i terminima dramskih grupa možete naći na službenoj stranici

FOTO: TEATAR TIRENA