LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radno vrijeme

Planirate kupnju u zadnji čas? Evo kako će u nadolazećim danima raditi trgovački centri

25. prosinca, na sam dan Božića, trgovine neće raditi, a na Badnjak i Staru godinu većina trgovačkih lanaca radi skraćeno.

25. prosinca, na sam dan Božića, trgovine neće raditi, a na Badnjak i Staru godinu većina trgovačkih lanaca radi skraćeno.

Ako još uvijek niste obavili božićnu kupovinu, imajte na umu da su brojni trgovački centri prilagodili radno vrijeme nadolazećim blagdanima. 25. prosinca, na sam dan Božića, trgovine neće raditi, a na Badnjak i Staru godinu većina trgovačkih lanaca radi skraćeno.
 

Kaufland 


Na Badnjak, 24. 12., trgovine Kauflanda radit će od 7 do 16 sati, a na Staru godinu, 31. 12., građani će svoju kupnju moći obaviti do 18 sati. Na Božić, blagdan Svetog Stjepana te na Novu godinu, Kaufland trgovine neće raditi.
 

Lidl


Lidl trgovine na Badnjak i Staru godinu rade do 14 sati. Božić je dakako neradan, a Lidl će svoje poslovnice zatvoriti i na blagdane Svetog Stjepana te na Novu Godinu.
 

Konzum


Prodavaonice Konzuma svoja vrata potpuno zatvaraju na Božić, dan poslije Božića i Novu godinu, dok će na Badnjak i Staru Godinu raditi skraćeno, većinom do 17 sati.
 

Plodine


Plodine na Badnjak i Staru godinu rade do 18 sati, a na blagdan Svetog Stjepana rade prema nedjeljnom rasporedu. Kao i ostali veliki trgovački lanci, i Plodine će biti zatvorene na Božić i Novu godinu.
 

Arena centar i ostali trgovački centri


Ako ste planirali po poklone, računajte da Arena, na Badnjak i Staru godinu, radi od 9 do 16 sati. Božić, Sveti Stjepan i Nova godina neradni su dani za zaposlenike spomenutog trgovačkog centra. Gotovo identičan raspored vrijedi i za City Centar te za Avenue Mall. 
 
FOTO: PIXABAY