LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Skandal u srednjoj školi

Pijani profesor pretukao učenika: ovo mu nije prvo pijanstvo u školi

Fizički sukob između profesora i učenika neki su snimali, dok su se drugi smijali.

Fizički sukob između profesora i učenika neki su snimali, dok su se drugi smijali.

Nevjerojatna scena odigrala se u Strojarskoj tehničkoj školi Frana Bošnjakovića u Zagrebu. Naime, učenik je prišao profesoru koji je sjedio za svojim stolom, a onda je nastao kaos. Učenici su cijelu situaciju snimili te Index posjeduje tu snimku.

Prema navodima Indexa, profesor je odgurnuo učenika koji mu je prišao, što je završilo hrvanjem ispred ploče. No, tu nije bio kraj njihove borbe, već se u jednom trenutku na snimci vidi da je profesor leđima naslonjen na komodu s koje uzima željezni predmet i njime udara učenika po glavi.
 


VEZANO: Skandal na Pravnom fakultetu! Pronašla supruga u naručju studentice, snimila scenu i podijelila je društvenim mrežama


 

U sukob su se uključili i drugi učenici


U međuvremenu je profesor sam pao na tlo, a kada je ustao, učenik ga je odgurno na televizor te zatim profesor ponovno nasrće predmetom na učenika. U tom trenu uključuje se još dvoje učenika koji su profesora primili za ruke te je pritom jedan od njih gurao učenika koji je započeo sukob, natrag na profesora.

Profesor se uspio otrgnuti od učenika te je s pomoću drugog predmeta s komode udarao učenike, nakon čega se uključuju drugi učenici koji su uspijeli smiriti sukob te je kaosu došao kraj.
 

Profesoru ovo nije prvo pijanstvo u školi


Index je razgovarao s ravnateljicom škole koja tvrdi da je o svemu obaviještena policija te je škola postupila prema protokolu. Napomenula je da će spomenutom profesoru ugovor o radu biti prekinut, ali nije spominjala hoće li sankcije snositi i učenici.

Međutim, Telegram od drugih zaposlenika škole doznaje da je dotični profesor nerijetko pijan te da su na to upozoravali ravnateljicu, koja je okretala glavu i kako kažu, štitila profesora. Naveli su i neke situacije gdje je bio vidno pijan od kojih su istaknuli i onu kada se gotovo potukao s drugim profesorom.
 
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA