LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Svi u obilazak

Ovo zagrebačko raskrižje bit će zatvoreno idućih 20 dana: vozači i pješaci oprez!

Zbog radova na zamjeni semafora, vozači će morati koristiti obilaznicu – donosimo uputu i za pješake.

Zbog radova na zamjeni semafora, vozači će morati koristiti obilaznicu – donosimo uputu i za pješake.

Ako ste vozač ili pješak u Zagrebu, radovi na cesti već su vam dobro poznat prizor, a od nedjelje, 22. listopada, počinje zamjena semafora i trajat će čak 20 dana, piše Večernji.

Zatvara se prometni trak na Aleji Bologne zbog radova na pothodniku, odnosno zamjene semafora, a vozači koji inače putuju onuda, mogu iz smjera Gospodske proći Bolničkom, zatim Ulicom Majke Terezije do Aleje Bologne, a isto tako vrijedi i za suprotan smjer.
 

Budite na oprezu


Osim za vozače, upute su poslane i pješacima – umjesto hodanja pored mjesta radova, moli se da koriste pothodnik ili lift kako bi prošli aleju. Iz Grada su za Večernji detaljnije objasnili situaciju.
 

„Zbog izvođenja radova sanacije prometnog otoka i izrade temelja stupa semaforskog uređaja, na Aleji Bologne, kod raskrižja s Gospodskom ulicom zauzet će se sjeverni prometni trak, a promet u smjeru zapada odvijat će se jednim prometnim trakom.“ – objašnjeno je.

Tijekom radova se pridaje dodatna pozornost sigurnosnim mjerama tako da će ulaz i izlaz kod raskrižja s Gospodskom ulicom na Aleju Bologne, biti onemogućen sve do srijede 8. studenog jer semafor neće raditi.

FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA