LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novogodišnja drama

Ovaj hrvatski grad imao je buran doček: ozlijeđeno dijete, zapaljena vozila, oštećeni prozori na osnovnoj školi

Najluđa novogodišnja noć u Hrvatskoj vjerojatno se slavila u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a popraćena je nizom intervencija.

Najluđa novogodišnja noć u Hrvatskoj vjerojatno se slavila u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a popraćena je nizom intervencija.

Novogodišnja noć u Splitu mogla je završiti tragično za dijete koje je bacalo petarde, ali srećom je samo lakše ozlijeđeno. No, to je tek dio nesretnih okolnosti koje su zadesile splitsku županiju.
 

Oštećena stakla na osnovnoj školi, zapaljeni kontejneri otpada i vozila...


Prema policijskom izvješću, primjetna su i oštećenja stakla na balkonu stana uslijed ispaljenja svjetleće rakete kao i oštećenje prozorskih stakala na osnovnoj školi u Podstrani, piše Hina. Materijalna šteta još nije u potpunosti procijenjena, ali policijska službenica za odnose s javnošću Željka Radošević napomenula je da je novogodišnja noć protekla mirno bez narušavanja javnog reda i mira.
 

VEZANO: Novogodišnja proslava popraćena je masovnim uhićenjima i zapaljenim vozilima



Na području splitsko-dalmatinske županije zabilježeni su i požari na dva vozila, od kojih je ono u Solinu u potpunosti izgorjelo. Vatrogasci su imali niz intervencija i zbog požara kontejnera otpada, a na teren su izlazili i zbog požara niskog raslinja uz brzu cestu u Solinu te na Putu Žnjana. 

Osim požara, dogodilo se i sedam prometnih nesreća u kojima su teže ozlijeđene dvije osobe.
FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA