LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Spin-off rovinjskog festivala

Otvorena lista čekanja za DK Home, ekskluzivni zagrebački događaj

– Upišite se na listu čekanja kako bismo se mogli družiti u lipnju na Tuškancu, kvalitetno se pohvaliti svojim najboljim radovima i usput prikupljenim uvidima. – poručio je Davor Bruketa.

– Upišite se na listu čekanja kako bismo se mogli družiti u lipnju na Tuškancu, kvalitetno se pohvaliti svojim najboljim radovima i usput prikupljenim uvidima. – poručio je Davor Bruketa.

Ljetna pozornica Tuškanac 14. i 15. lipnja 2021. postat će dom festivala DK Home presented by A1 – mjesta na kojemu će se nakon duge zime u prirodnoj oazi usred grada okupiti komunikacijski stručnjaci. Organizatori Dana komunikacija ovaj su spin-off rovinjskog festivala, kako navode, posvetili domaćim stručnjacima i domaćoj pameti, stoga će to biti mjesto za umrežavanje, razmjenu iskustava na panel-diskusijama i odavanje počasti najkvalitetnijim hrvatskim projektima.
– Svega dva tjedna nakon najave Festivala i otvaranja rezervacija kapaciteti su, uz velik interes komunikacijske zajednice, popunjeni, a ako niste dosad osigurali svoja mjesta, i dalje možete ispuniti prijavnicu te svoje ime smjestiti na listu čekanja. – istaknuli su iz HURA-e.
Davor Bruketa, član Organizacijskog odbora Dana komunikacija, poručio je:
– Svima nam nedostaje ona dobra stara napetost dok iščekujemo da nas prozovu na pozornicu kako bismo održali svoj pobjednički govor – a i bila bi šteta propustiti priliku za privremeno napuštanje kućnih ureda. Upišite se na listu čekanja kako bismo se mogli družiti u lipnju na Tuškancu, kvalitetno se pohvaliti svojim najboljim radovima i usput prikupljenim uvidima.
Foto: HURA
 
Upis na listu čekanja omogućen je kako bi organizatori svima koji svoje kotizacije nisu nabavili na vrijeme povećali šansu za dolaskom i druženjem na Tuškancu. Kapaciteti se popunjavaju u skladu s epidemiološkim okolnostima i uz dosljedno pridržavanje svih potrebnih mjera uz boravak na otvorenom i propisanu distancu.

A1 je generalni partner vrhunskog ugođaja DK Homea, uz koji događanje podržavaju i dosad potvrđeni partneri Franck, Konzum, Volkswagen ID.4, Wiener osiguranje, Vienna Insurance Group, Europski parlament u Hrvatskoj, KONČAR, PIK Vrbovec, Shutterstock, Cerovski Print Boutique, Presscut i drugi. Sve informacije o Festivalu i kotizacijama dostupne su na službenim stranicama Dana komunikacija.
FOTO: NIKOLA MADUNOVIĆ