LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
"Star film fest"

Otvaraju se vrata svim filmoljupcima

"Star film fest" ponovno otvara vrata filmoljupcima. Obogaćen raznim aktivnostima, bit će posvećen socijalnoj tematici.

"Star film fest" ponovno otvara vrata filmoljupcima. Obogaćen raznim aktivnostima, bit će posvećen socijalnoj tematici.

Treću godinu Star film fest otvara svoja vrata svim filmoljupcima, u razdoblju od 1. do 3. rujna. Prijave započinju 1. travnja i traju do 1. srpnja. Prijaviti se mogu svi stariji od 18, a mlađi od 35 godina te ako imaju film snimljen nakon 2012. godine Kategorija nije važna jer festival obuhvaća sve: dokumentarni, eksperimentalni, igrani, industrijski, one take, a od ove godine prvi put i animirani film.

Posebnu pažnju organizatori su odlučili posvetiti filmu socijalne tematike te će tako najbolji u toj namjeri osvojiti posebnu nagradu. Smatraju se odgovornima za podizanje razine empatije društva prema takvoj problematici pa je ovo izvrstan način da nagrade one koji kroz film to predstave na najbolji način.

Malo po malo i festival se nadograđuje raznim aktivnostima, pa će tako ovog puta dodatno nagraditi mlade talentirane fotografe, tj. onog najboljeg. Natječaj za fotografiju te umjetničku instalaciju pravi je put da predstavite sebe i svoja djela, na neki novi i kreativan način. Organizatori će se pobrinuti da nagrada bude vrijedna truda te motivacija za one koji će se priključiti iduće godine

Priprema se puno iznenađenja, samo ste vi potrebni. Organizatori pozivaju sve da se priključe kao autori, volonteri ili vjerna publika. Detalje pronađite na poveznici.

FOTO: SFF MEDIA