LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ništa od velikog partija na Jarunu

Otkazan jedan od najvećih hrvatskih glazbenih festivala! Cijene nije bilo moguće prilagoditi kupovnoj moći...

Ono što se u proteklim mjesecima nagađalo, sada je dobilo i službenu potvrdu.

Ono što se u proteklim mjesecima nagađalo, sada je dobilo i službenu potvrdu.

INmusic, jedan od najvećih hrvatskih glazbenih festivala, ove godine neće biti održan. Vijest su potvrdili organizatori putem službenog Facebook profila, a kao glavni razlog navode nemogućnost prilagodbe cijene ulaznica lokalnom tržištu.

Posljedice pandemije, rata u Ukrajini, inflacije i općenite nesigurnosti koju mnogi od nas osjećaju, rezultirali su uvjetima koji onemogućuju realizacije nezavisnog festivala poput INmusic festivala U postojećim uvjetima nije moguće i ove godine pružiti vam najbolji mogući međunarodni glazbeni program uz cijenu ulaznice prilagođenu kupovnoj moći naše sredine. Ne želeći se odreći niti jednog od ta dva osnovna principa INmusic festivala, koji ste preko 15 godina svojim sudjelovanjem omogućavali, podržavali i usmjerili njegov razvoj i napredak, zaključili smo da ćemo dosadašnje napore usmjeriti u stvaranje preduvjeta za stabilnim nastavkom održavanja INmusic festivala u budućnosti. - stoji u priopćenju.

Ipak, ovo ne znači konačan kraj te se organizatori nadaju kako će se 16. izdanje INmusica održati iduće godine. 

Hvala vam i unaprijed na razumijevanju i strpljenju dok pokušavamo prevladati postojeće prepreke i osigurati povratak vašeg i našeg INmusic festivala. 


Festival je u prošlim izdanjima na zagrebački Jarun dovodio brojne poznate izvođače i svjetski prepoznate DJ-eve. U svojoj je povijesti primio brojna priznanja, poput onog National Geographic Travelera, a u više navrata bio je uvršten na listu 50 najboljih festivala u svijetu koju sastavlja renomirani BBC.
FOTO: PIXABAY