LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Apel WWF-a

Originalni darovi koji se zaista isplate

Ovog Božića dragoj osobi poklonite jedinstveni poklon – simbolično posvajanje neke ugrožene životinje.

Ovog Božića dragoj osobi poklonite jedinstveni poklon – simbolično posvajanje neke ugrožene životinje.

U ovo vrijeme godine kada razmišljamo kako razveseliti naše najdraže sitnicom za predstojeće blagdane, svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF poziva na odabir održivih i zelenih darova koji se dugoročno isplate i kojima ćemo pružiti nadu u bolju budućnost i zdraviji planet.
– Naši životinjski susjedi stradavaju. Dijelimo planet s njima, ali smo loši susjedi – ističe Petra Boić Petrač iz WWF Adrije. – Arktik se topi i polarni medvjedi ostaju bez doma. Svakog dana ubija se oko 55 afričkih slonova zbog trgovine slonovačom, dok je na svijetu ostalo samo 3900 tigrova u divljini. WWF ulaže napore u oporavak populacija tih i mnogih drugih životinja, uključujući i stanare naših šuma: medvjeda, vuka i risa.
Prema WWF-ovom Izvješću o stanju planeta, od 1970. godine, veličina populacija sisavaca, ptica, riba, vodozemaca i gmazova smanjena je za zabrinjavajućih 68%. Na nama je, poručuju iz WWF-a, da preokrenemo ovaj zastrašujući pad i da učinimo nešto već danas.
– Simboličnim posvajanjem neke ugrožene životinje u svoje, ili u ime drage osobe, dobivate certifikat o posvajanju s personaliziranom porukom, dok svojom malom donacijom podržavate WWF i omogućujete rad organizacije na zaštiti živog svijeta i smanjenju sukoba između ljudi i velikih zvijeri – ističu iz WWF-a. 
Kako biste simbolično posvojili ugroženu životinju, možete poduzeti sljedeće korake:
  • Posjetite web-stranicu na poveznici
  • Odaberite životinju koja vam je draga
  • Ispišite ime osobe kojoj darujete životinju (ako je ne darujete sebi!)
  • Dragoj osobi upišite svoju poruku ili čestitku
  • Odaberite dan i vrijeme kada želite da vaš poklon stigne na odabranu e-adresu.
Ako ste životinju odabrali za sebe, certifikat će stići odmah.
– Darujete nešto što se zaista isplati, originalno i velikodušno za bolju budućnost. Učinite ovaj Božić jedinstvenim za sve nas! – zaključuje Boić Petrač.
FOTO: STUDENTSKI.HR