LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Simpozij znanstvenika i praktičara

Obljetničko izdanje „Kreativne riznice” Ekonomskog fakulteta u Osijeku

„Rizničarskom kreativnosti” proslavlja se deset godina populariziranja kreativne industrije i kreativne ekonomije.

„Rizničarskom kreativnosti” proslavlja se deset godina populariziranja kreativne industrije i kreativne ekonomije.

Kreativna riznica popularizacijski je simpozij znanstvenika i praktičara okupljenih oko milenijske uloge kreativne industrije. Javno otvoren izlagačima i posjetiteljima u službi je društveno odgovornog udruživanja kulturnih i gospodarskih učinaka u brendiranju Republike Hrvatske. Održava se jednom godišnje na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, u suradnji većeg broja javnih ustanova.

Svečano otvorenje Kreativne riznice 2024. je u utorak, 23. travnja, u 11 sati, a uključuje bogat i inspirativan program.

Rizničarskom kreativnosti proslavlja se deset godina populariziranja kreativne industrije i kreativne ekonomije. Obljetničkom godinom potvrđuje se međunarodni doprinos Ekonomskog fakulteta u Osijeku u institucionaliziranju kreativne industrije. U uspostavljanju ovog jedinstvenog projekta sudjeluju Rizničari – nastavnici i studenti visokoobrazovnih ustanova, koji svojim volonterskim radom pridonose razvoju Sveučilišta J. J. Strossmayera u Osijeku kao sveučilišnog kreativnog središta. Rizničarska kreativnost zaokružuje prethodne godine rizničarenja, koje su obilježile i usmjerile životopise Rizničara i svih sudionika.

Više o programu ovogodišnje Kreativne riznice saznajte na službenoj stranici.
FOTO: KREATIVNA RIZNICA PRESS