LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zagrebački električni tramvaj

Nove rošade u tramvajskom prometu: Dvije linije večeras voze zaobilazno, u subotu obustava prometa na Vlaškoj

Danas u večernjim satima, sutra u noćnim satima te u subotu u prijepodnevnim satima, pojedine tramvajske linije prometuju izmijenjenim trasama.

Danas u večernjim satima, sutra u noćnim satima te u subotu u prijepodnevnim satima, pojedine tramvajske linije prometuju izmijenjenim trasama.

Snimanje holivudskog filma u centru Zagreba posljednjih tjedana uvelike utječe na tramvajski promet. Nove izmjene najavljene su za večeras, kada će, od 20 sati pa do kraja dana, tramvajske linije 6 i 13 prometovati djelomično izmijenjenim trasama u oba smjera.

  • Linija 6: Črnomerec - Trg bana Josipa Jelačića - Ulica Franje Račkog - Ulica kneza Mislava - Držićeva - Sopot
  • Linija 13: Kvaternikov trg - Glavni kolodvor - Vodnikova - Savska - Ulica grada Vukovara - Žitnjak
Kako javljaju na stranicama ZET-a, ponovno zbog snimanja filma, u noći s četvrtka na petak bit će obustavljen tramvajski promet Draškovićevom ulicom od Branimirove do Jurišićeve, kao i Ulicom kneza Mislava te će autobusne supstitucije noćnih linija, 31, 33 i 34, prometovati izmijenjenim trasama u oba smjera. 

Nove izmjene u tramvajskom prometu na rasporedu su i u subotu. Zbog radova na dijelu Vlaške ulice, od Trga Petra Petretića do Kamaufove ulice, 26. studenog, od 10 do 12 sati, bit će obustavljen tramvajski promet Vlaškom ulicom te će tramvajske linije 4, 11 i 12 prometovati obilazno u oba smjera preko Trga žrtava fašizma i Šubićeve ulice, javljaju iz ZET-a te građane mole za razumijevanje.

 
FOTO: PIXABAY