LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Biciklistička aplikacija

Nova aplikacija za sve ljubitelje biciklizma

Za sve avanturiste i ljubitelje biciklizma, stigla je odlična vijest. Na našem tržištu se pojavila nova aplikacija koja potiče sve iskusne bicikliste da se odvaže na zanimljivu rutu po Hrvatskoj.

Za sve avanturiste i ljubitelje biciklizma, stigla je odlična vijest. Na našem tržištu se pojavila nova aplikacija koja potiče sve iskusne bicikliste da se odvaže na zanimljivu rutu po Hrvatskoj.

Bikademy, jedinstveni hrvatski proizvod namijenjen svima koji bicikliraju i pritom istražuju destinacije, njihovu kulturnu i prirodnu baštinu. Gradove i regije promovira kao poželjne cikloturističke destinacije, a bicikliste nagrađuje za trud, piše buro247.hr.

Bikademy aplikacija je potpuno besplatna za korisnike koji se, baš kao na akademijama, nazivaju Bikademy Studentima. Unutar aplikacije se nalazi ponuda s Bikademy Studijima koji predstavljaju pojedinu regiju, županiju ili grad. Unutar svakog Studija postoje različiti Ispiti, odnosno lokacije i mjesta od kulturnog ili prirodnog značaja.

Glavni zadatak Bikademy Studenta je biciklirati do svakog Ispita u izabranom Studiju. Potrebno je napraviti selfie i check-in putem aplikacije, a nakon što polože sve Ispite izabranog Studija, Bikademy Studenti dobivaju nagradu Bikademy sponzora, GIANT Hrvatska. Jedan prvih Bikademy Studija je Brodsko-posavska županija sa sedam Ispita: Vrpolje, Gajna, Tvrđava Brod, Petnja, Stara Kapela, Cernik i Tvrđava Stara Gradiška. U gradovima poput Zagreba i Šibenika postoje manje zahtjevni Studiji za svakog putnika koji biciklom želi istražiti područje na kojem se nalazi. Bikademy Ispit možete položiti u samo četiri koraka: instalirajte aplikaciju i registrirajte se, biciklirajte do Ispita (lokacije), napravite check-in kroz aplikaciju te ponavljajte prethodna dva koraka dok ne položite sve ispite.

Ovaj Studij namijenjen je iskusnijim biciklistima koji žele proći veće udaljenosti. Takvi su ispiti i druge četiri slavonske županije koje otkrivaju da Slavoniju ne čine samo polja i doline, nego i bogata kulturna baština, prirodna bogatstva, vrhunska gastronomija i gostoljubivost na svakom koraku. Iako za Slavoniju svatko zna, ona je skriveni turistički dragulj koji je kao stvoren za bicikliranje. Bikademy putem svojih društvenih mreža predstavlja svoje cikloturističke destinacije, primjere iz prakse, ali i kontinuirano nagrađuje pratitelje. Uskoro spremamo i nova iznenađenja i mogućnosti, stoga ih pratite na društvenim mrežama. 
FOTO: PIXABAY.COM