LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Grad Rijeka

Nauči kako organizirati kvartovski festival uz „Pozdrav iz Rijeke!“

Ovog proljeća i ljeta zainteresirani mogu sudjelovati u organizaciji velikog kvartovskog festivala posvećenog riječkoj obali. Nema odbijenica za prijave!

Ovog proljeća i ljeta zainteresirani mogu sudjelovati u organizaciji velikog kvartovskog festivala posvećenog riječkoj obali. Nema odbijenica za prijave!

Prošle godine, projekt Pozdrav iz Rijeke! okupio je više od pet tisuća ljudi, uključujući susjede, posjetitelje, volontere i partnere, kako bi osmislili četiri nezaboravna kvartovska festivala. Ovaj izuzetno uspješan projekt nadahnuo je Urbani separe na stvaranje još većeg i bogatijeg događaja.

Ove godine, Urbani separe poziva svoje sugrađanke i sugrađane da se pridruže organizaciji festivala posvećenog riječkoj obali, koji će obuhvatiti područje od Preluka do Martinšćice. Prijave su otvorene do 1. travnja 2024. godine, zaključno s ponoći.

Sudionici će imati priliku naučiti kako oblikovati ponosan, kreativan i zabavan morski izlet za cijeli grad. Kroz niz šetnji, radionica i aktivnosti, sudionicima će biti preneseno znanje o tome kako upoznati svoj kvart, povezati se sa susjedima, osmisliti bogat program i aktivnosti te u konačnici organizirati festival. Prijaviti se mogu pojedinci, udruge, lokalni obrti, institucije i mjesni odbori iz različitih dijelova grada, bez odbijenica.

Sam festival Pozdrav s riječke rivijere! planiran je u razdoblju od 1. do 14. srpnja 2024. godine, a način sudjelovanja u njegovu osmišljavanju ovisi o raspoloživom vremenu – od susreta jednom mjesečno do susreta svakog drugog tjedna, u razdoblju od travnja do lipnja.

Više informacija o festivalu i prijavama pronađite na web stranici projekta ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram.
FOTO: PEXELS