LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nestali mladić

Nastavlja se potraga za nestalim 23-godišnjakom iz Obrovca Sinjskom

Nestali mladić visok je 189 cm, jače je građe i ima kestenjastu boju kose. U trenutku nestanka bio je obučen u kratke maskirne hlače, crnu majicu kratkih rukava i crne tenisice.

Nestali mladić visok je 189 cm, jače je građe i ima kestenjastu boju kose. U trenutku nestanka bio je obučen u kratke maskirne hlače, crnu majicu kratkih rukava i crne tenisice.

Za nestalim Dominikom Branimirom Bilobrkom (23) iz Obrovca Sinjskog nastavlja se potraga. U potrazi sudjeluje stotinjak pripadnika HGSS-a Split i okolnih ispostava, potražni psi, dronovi i plovila, a bio je uključen i helikopter, pa i sami mještani, no za sada rezultata nema, prenosi HRT

Danas će se u potragu na području Peručkog jezera uključiti i ronioci.

– Uzeli smo jedan široki teren, a s obzirom na to da smo iz nekih opravdanih razloga koje smo pronašli na terenu, suzili smo dio potrage i bazirali smo se na Peručko jezero. – rekao je pročelnik HGSS-ove stanice Split Darko Gavrić Ćerćo. 

Za mladićem se traga od jučer, tijekom jutra su se pretraživale planinarske staze, a nakon toga jezero. Voditelj potrage Ante Jukić za RTL je kazao kako su pronađeni odjeća, mobitel i novčanik nestalog mladića, i to kilometar dalje od automobila.

– Potraga i dalje traje, imamo trag u vidu odjeće nestale osobe i sada se baziramo na to područje. Odjeću smo pronašli na kilometar i nešto od mjesta na kojem je bio automobil. To je područje uz jezero i sad pretražujemo samo jezero i obalu s obje strane. – rekao je za RTL Danas. 

Nestali mladić visok je 189 cm, jače je građe i ima kestenjastu boju kose. U trenutku nestanka bio je obučen u kratke maskirne hlače, crnu majicu kratkih rukava i crne tenisice. Ako imate kakvih informacija, policija moli da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-adrese: nestali@nestali.hr.

FOTO: NESTALI.GOV.HR