LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
pokrenuta istraga

Najmanje 117 studenata otrovalo se u ovoj menzi!

Te večeri u studentskoj menzi večerao je 1.231 student.

Te večeri u studentskoj menzi večerao je 1.231 student.

Prema Haber turk-u policija je pokrenula istragu slučaja trovanja najmanje 117 studenata u pokrajini Isparta na zapadu Turske. Studenti su se otrovali večerom u studentskom domu, prenosi TV K3.

Prema priopćenju guvernera Saida Nursija, 117 studenata koji borave u studentskom domu Bediuzaman zatražilo je pomoć u gradskoj bolnici. Studenti su se žalili na mučninu, bolove u trbuhu i crijevne probleme. Pomoć im je pružena i nitko nije hospitaliziran.
 


Nepozvani gost na ručku u studentskoj menzi SC Savska: studenti uočili miša, ali to nije bilo najgore što su vidjeli


 

Nesretna večera

 

Studenti tvrde da bi uzrok njihovih problema mogla biti večera održana 11. studenog u studentskoj menzi. Uzorci hrane i vode su poslani na ispitivanje u resoru zdravstva i poljoprivrede, dok je generalno tužilaštvo pokrenulo istragu o tom incidentu, kako stoji u priopćenju guvernera Nursija.

Postoji sumnja da je piletina bila pokvarena, a te večeri je 1.231 student večerao u studentskoj menzi. Ova vijest dolazi samo nekoliko dana nakon što je u zagrebačkoj menzi u sklopu Studentskog centra pronađen glodavac. Postavlja se pitanje kako će svijet ostati na mladima, ako se otruju u menzi i prije nego što dođu na tržište rada?

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA