LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Poticanje stvaralačkog izražavanja

Na Sajmu kreativaca čekaju vas jedinstveni i originalni ručno izrađeni pokloni

Ponuda na sajmu oduševit će vas, a time podržavate i domaće kreativce i male obrtnike.

Ponuda na sajmu oduševit će vas, a time podržavate i domaće kreativce i male obrtnike.

Nakon četiri godine ponovno se otvaraju vrata kluba Boogaloo, gdje će se održati Sajam kreativaca. Budući da organizatori itekako imaju sluha za tešku situaciju u kojoj se svi nalazimo, možete očekivati i vrlo popularne cijene već od 10 kn.

Na sajmu ćete moći vidjeti ukrase od tkanine, stakla, polimerne gline, žice, keramike i drveta, razne ukrase i dekorativne predmete, rukom rađene šalove, kape, rukavice, unikatne čestitke, unikatne torbe što iz novih, što iz recikliranih materijala, razne ukrase obrađene salvetnom i shabby chick tehnikom, unikatni nakit raznih umjetnika i još mnogo toga izrađenog marljivim rukama naših umjetnika, obrtnika, hobista i kreativaca.

Udruga Kloto ovim sajmovima želi podržati inicijativu pružanja podrške kupovanjem od malih proizvođača, obrtnika, kreativnih udruga i hobista, koja se proširila po svijetu. Kako je zbog krize u cijelom svijetu, a pogotovo u Hrvatskoj, mnogo ljudi ostalo bez posla, mnogi su hobi pretvorili u svoj primarni izvor prihoda.

– Kao udruga koja okuplja kreativce i stvaraoce, naravno da smo se odlučili podržati tu inicijativu da se u ovo teško vrijeme na ovaj način podrže mali kreativni poduzetnici i hobisti koji su se usprkos krizi otisnuli u nesigurne poduzetničke vode te ljubav i strast prema svom hobiju pretvorili u svoj novi posao. – poručuju iz Udruge Kloto.

Svi predmeti koji će se moći vidjeti i kupiti na ovim sajmovima su jedinstveni i originalni, rukom izrađeni pokloni koji nose najveću vrijednost. U svaku stvarčicu uloženo je puno truda i pažljivog rada te njezina prava vrijednost često premašuje onu istaknutu cijenu. Uz umjetnike iz udruge Kloto, na sajmu će sudjelovati i drugi umjetnici, kreativci i udruge koje se bave kreativnim radom i poticanjem kreativnog i stvaralačkog izražavanja.

Sajam možete posjetiti 22. listopada od 11 do 19 sati, ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

FOTO: FACEBOOK