LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Povratak u staro normalno

Na koncerte bez epidemioloških mjera mogli bismo već krajem ovog mjeseca?

Ako dogovori budu tekli prema planu, već ovog tjedna mogla bi biti donesena odluka o održavanju koncerata bez epidemioloških mjera.

Ako dogovori budu tekli prema planu, već ovog tjedna mogla bi biti donesena odluka o održavanju koncerata bez epidemioloških mjera.

COVID potvrde koje su u Hrvatskoj već u primjeni u ostatku Europske unije trebale bi biti uvedene od srpnja, piše RTL. Prema ranijim najavama one bi se trebale koristiti i za odlazak na koncerte, no sada je poznato i kad bismo to mogli očekivati. 

Kako piše RTL, ovog bi tjedna trebala biti donesena odluka o koncertima, no sada još nije točno određeno kad i gdje. 

– Bilo je u skladu s razgovorima koje smo imali sa zajednicom nekih prijedloga koncerta na Jarunu, koncerta u Areni. Točno gdje će i kako će prvi koncert izgledati je sad teško reći. O čemu to ovisi? To prije svega ovisi o našim razgovorima s HZJZ u kojem ćemo trenutku biti spremni da se registriraju te COVID putovnice. – rekao je državni tajnik u Ministarstvu kulture i medija Krešimir Partl za RTL.

Vlasnik platforme za posredovanje u prodaji ulaznica Berislav Marszalek navodi da su radili analizu i uvidjeli da je u zadnjih mjesec broj prodanih ulaznica tri puta veći u odnosu na isti period prošle godine.

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak rekao je da se nada da će u petak znati nešto više o tome te da će do kraja tjedna imati nacionalno rješenje, no prema onome što je neslužbeno doznao RTL, prvi koncert bez mjera trebao bi biti održan do kraja mjeseca.
FOTO: PIXABAY