LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Krvoproliće u Paragu

Mladići 1994. i 1999. godište te jedan maloljetnik uhićeni zbog pucnjave i ubojstva u Međimurju

Objavljeno je više detalja o ubojstvu i krvoproliću koje se dogodilo u utorak, 24. kolovoza, oko 20:55, u međimurskom naselju Parag.

Objavljeno je više detalja o ubojstvu i krvoproliću koje se dogodilo u utorak, 24. kolovoza, oko 20:55, u međimurskom naselju Parag.

Zbog pucnjave u utorak, 24. kolovoza, u Paragu oko 20:55 u kojoj je jedna osoba ubijena, a više ih je ozlijeđeno, uhićene su muške osobe rođene 1994. i 1999. godine te jedan maloljetnik.

U pucnjavi je ubijena žena rođena 1962. godine, dok su ozlijeđene osobe rođene 1980, 1983, 2001. godine, a među ozlijeđenima su još jedna maloljetnica i dijete. Prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec gdje im je pružena liječnička pomoć, dok će se vrsta i težina ozljeda okvalificirati naknadno, stoji u jučerašnjem priopćenju.
– Do sada poduzetim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je na ulici u Paragu došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između članova dviju obitelji, muške osobe rođene 1980. godine i njegova maloljetnog sina s jedne strane te muških osoba rođenih 1970, 1994. i 1999. godine i maloljetnika, s druge strane. – poručila je PU međimurska.
U blizini mjesta događaja pronađeno je vatreno oružje kojim je vjerojatno počinjeno ubojstvo. V. d. ravnatelj bolnice Čakovec Igor Šegović rekao je za Novu TV da je ondje pregledano osam pacijenata, od čega je četvero zaprimljeno na kirurški odjel, jedan je izvan životne opasnosti, a tri operirana. 
– Jedna operacija je trajala gotovo čitavu noć i trenutno su ta tri pacijenta na respiratoru. Najvjerojatnije će biti sve u redu, ali liječnici i medicinsko osoblje se bore za njihov život. Ukupno smo zaprimili osam pacijenata, troje smo pustili doma, među njima i dvije djevojčice. Jedna (10) je zadobila prostrjelnu ranu podlaktice, druga je imala stresnu reakciju jer joj je poginula žena bila baka. Obje su dobile sredstva za smirenje i puštene su jutros kući. Kući je puštena i jedna muška osoba. – rekao je ravnatelj bolnice.
FOTO: UNSPLASH