LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Politička afera

Mladi splitski političari komentirali seks skandal: „Tužno i ružno”

Na cjelokupnu situaciju osvrnuli su se i mladi Splićani koji se bore za ulazak u gradsko vijeće. 

Na cjelokupnu situaciju osvrnuli su se i mladi Splićani koji se bore za ulazak u gradsko vijeće. 

Dva tjedna prije izbora otkrivena je još jedna afera splitskih gradonačelničkih kandidata – donedavni dogradonačelnik Bojan Ivošević i bivši gradski vijećnik Luka Baričić, inače bliski suradnici gradonačelničkog kandidata Ivice Puljka, profesora na splitskom Fakultetu elektrostrojarstva i brodogradnje, dopisivali su se s djevojkama iz Srbije od kojih je jedna navodno bila maloljetna. 

Baričić, čije su poruke bile eksplicitnog sadržaja, objavio je da se povlači iz politike, ali je rekao da mu je sve smješteno te za aferu optužio Tonćija Omrčena bliskog stranci Željka Keruma, također gradonačelničkog kandidata.

Na cjelokupnu situaciju osvrnuli su se i mladi Splićani okupljeni u platformu Mladi ZA Split koji se bore za ulazak u gradsko vijeće. 

– Tužno i ružno je na koju se razinu svela kampanja za izbore u Splitu. Ni kulture, ni uljuđenosti, a kamoli međusobnog uvažavanja ni s jedne strane, a bez toga se grad ne može voditi.

A najtužnije od svega je što ponovno u fokusu nije Split, nisu građani Splita i njihovi problemi, nisu teme koje ih more, visoki nameti poduzetnicima, nepostojanje parkinga, problem stanovanja mladih, vrtići, briga o našim starijima i o svim ranjivim skupinama...

Ovim još jednom pokazuju da im Split nije ni centar ni prvi. Split im je samo sredstvo za ostvarivanje moći i osobnog probitka. – napisali su.

FOTO: PIXABAY