LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Izbori 2024.

Mladež HDZ-a: naš program prepoznaje izazove i prilike za mlade u Hrvatskoj

Na predstavljanju programa istaknuto je pet prioriteta – usvajanje znanja i vještina, stjecanje radnog iskustva, kvalitetniji život, izazove i prilike te vrijednosti i identitet.

Na predstavljanju programa istaknuto je pet prioriteta – usvajanje znanja i vještina, stjecanje radnog iskustva, kvalitetniji život, izazove i prilike te vrijednosti i identitet.

Kako se zahuktava kampanja za izbore za Hrvatski sabor, predstavlja se sve više programa i obećanja stranaka pa tako i političkih podmladaka stranaka.  Stambena i porezna politika, obrazovanje, rad, aktivno sudjelovanje u društvu te prilagodbe na nove izazove, bile su samo neke od tema jučerašnjeg predizbornog programa Mladeži HDZ-a pod nazivom Mladi za sve izazove koji prati slogan kampanje Za sve izazove.
 


VEZANO: Prvi put glasate ili ne znate koji je postupak? Donosimo vam vodič kroz izborni proces



Na zagrebačkom Zrinjevcu predsjednik Mladeži HDZ-a Milijan Šimrak, ujedno i kandidat na listi HDZ-a u prvoj izbornoj jedinici, naglasio je kako program „prepoznaje izazove i prilike za mlade u Hrvatskoj”.
 

„Protekla dva mandata obilježile su krize, a Hrvatska je u njima ostvarila brz oporavak i rast, što dokazuju politička i financijska stabilnost zemlje, broj stvorenih radnih mjesta, rekordan rast plaća i zaposlenosti te prepoznat međunarodni položaj. Ne želimo prepustiti Hrvatsku nekome tko ne zna upravljati i tko će sve na čemu smo radili uništiti u par mjeseci, uzrokovati nestabilnost zemlje i ugroziti budućnost svakog od nas", dodao je Šimrak.


Osim Šimraka, program su predstavili politička tajnica Mladeži Ivana Barac, glavni tajnik Vedran Ivanković i glasnogovornik Matej Brečić, a istaknuli su pet prioriteta – usvajanje znanja i vještina, stjecanje radnog iskustva, kvalitetniji život, izazove i prilike te vrijednosti i identitet.
FOTO: MLADEŽ HDZ