LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tradicionalna proslava

Videopoziv s djedicom: nevjerojatan novogodišnji program u ovom gradu

Posebna atrakcija bit će „Izravno javljanje Djeda Božićnjaka iz Laponije” preko videolinka!

Posebna atrakcija bit će „Izravno javljanje Djeda Božićnjaka iz Laponije” preko videolinka!

U malom mjestu zvanom Fužine tradicija je jača od vremena, a ispraćaj stare i doček Nove godine u podne postao je nezaobilazan događaj, koji okuplja mještane i posjetitelje. Ovogodišnje festivitete najavljene iz Općine Fužine obećavaju jedinstven doživljaj, s nizom zanimljivih aktivnosti i događanja, prenosi Hina.
 


VEZANO: Što smo naučili u 2023. godini?



Javljanje Djeda Božićnjaka


Pucanj iz topa bakarske Gradske straže označit će ispraćaj stare godine i dolazak nove. Uz glazbene nastupe grupe Vigor i Insula, posjetitelji će uživati u dobroj atmosferi i plesu.

Posebna atrakcija bit će Izravno javljanje Djeda Božićnjaka iz Laponije preko videolinka, čime će se dodatno obogatiti doživljaj, posebno za najmlađe, a pripremljen je i dječji doček s vatrometom.

Prije samog dočeka, Fužine nude i novogodišnji izlet, pod nazivom Preradovićev vrh i dva jezera, sa stručnim vodstvom i zakuskom od domaćih proizvoda. Opatijski će kukali pak zaplivati u jezeru Bajer, stvarajući slikoviti prizor i dodatnu atrakciju za posjetitelje.
 


VEZANO: Nova godina bez uznemiravanja: veća kontrola prodaje i upotrebe pirotehnike, laserski show umjesto vatrometa



Za one koji dolaze izvan Fužina organiziran je poseban prijevoz vlakom iz Zagreba i Rijeke, kako bi se olakšalo sudjelovanje u ovim posebnim novogodišnjim proslavama. Informacije o vlakovima dostupne su na kolodvorima u Rijeci, Zagrebu i Karlovcu.

U Zimskom vrtu Djeda Božićnjaka i vilenjaka posjetitelji svih dobnih skupina mogu uživati u raznim sadržajima, zabavama, igrama i radionicama.

FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA