LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Tradicionalna proslava

Videopoziv s djedicom: nevjerojatan novogodišnji program u ovom gradu

Posebna atrakcija bit će „Izravno javljanje Djeda Božićnjaka iz Laponije” preko videolinka!

Posebna atrakcija bit će „Izravno javljanje Djeda Božićnjaka iz Laponije” preko videolinka!

U malom mjestu zvanom Fužine tradicija je jača od vremena, a ispraćaj stare i doček Nove godine u podne postao je nezaobilazan događaj, koji okuplja mještane i posjetitelje. Ovogodišnje festivitete najavljene iz Općine Fužine obećavaju jedinstven doživljaj, s nizom zanimljivih aktivnosti i događanja, prenosi Hina.
 


VEZANO: Što smo naučili u 2023. godini?Javljanje Djeda Božićnjaka


Pucanj iz topa bakarske Gradske straže označit će ispraćaj stare godine i dolazak nove. Uz glazbene nastupe grupe Vigor i Insula, posjetitelji će uživati u dobroj atmosferi i plesu.

Bijeg od vrućina i druženje uz film na radionicama za djecu i mlade u Fužinama!


Posebna atrakcija bit će Izravno javljanje Djeda Božićnjaka iz Laponije preko videolinka, čime će se dodatno obogatiti doživljaj, posebno za najmlađe, a pripremljen je i dječji doček s vatrometom.

Prije samog dočeka, Fužine nude i novogodišnji izlet, pod nazivom Preradovićev vrh i dva jezera, sa stručnim vodstvom i zakuskom od domaćih proizvoda. Opatijski će kukali pak zaplivati u jezeru Bajer, stvarajući slikoviti prizor i dodatnu atrakciju za posjetitelje.
 

Novogodišnja prevara: 600 eura otišlo u vjetarVEZANO: Nova godina bez uznemiravanja: veća kontrola prodaje i upotrebe pirotehnike, laserski show umjesto vatrometaGdje na doček? Grše će u Split, Gibonni u Rijeku, Psihomodo Pop u Šibenik - a vi?


Za one koji dolaze izvan Fužina organiziran je poseban prijevoz vlakom iz Zagreba i Rijeke, kako bi se olakšalo sudjelovanje u ovim posebnim novogodišnjim proslavama. Informacije o vlakovima dostupne su na kolodvorima u Rijeci, Zagrebu i Karlovcu.

U Zimskom vrtu Djeda Božićnjaka i vilenjaka posjetitelji svih dobnih skupina mogu uživati u raznim sadržajima, zabavama, igrama i radionicama.

IZVOR: HINA.HR
FOTO: FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA