LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Scena iz tramvaja

Kontrolorka ZET-a ošamarila mladića i nazvala ga „kretenom“?

Rasprava između mladića i kontrolorke brzo je eskalirala, a je li „švercanje“ bio povod njihove svađe, ostaje samo nagađanje.

Rasprava između mladića i kontrolorke brzo je eskalirala, a je li „švercanje“ bio povod njihove svađe, ostaje samo nagađanje.

Jedna obična vožnja tramvajem za ovog mladića zauvijek će ostati upamćena. Naime, na društvenoj mreži TikTok pojavio se video mladića u jednom zagrebačkom tramvaju, njegov identitet nije poznat, ali na kameri se jasno vidi lice ZET-ove kontrolorke s kojom je ušao u raspravu.

Njihova svađa prema videu završila je ne samo verbalnim, već i fizičkim nasiljem prema mladiću. Osim što je djelatnica ZET-a mladiću rekla da je „kreten", uz to ga je i ošamarila.
 

@ipernar

Budući da su medijima puna usta prava djece, odlučio sam objaviti ovu snimku kako bi ukazao na to kako se neki kontrolori odnose prema djeci.

♬ original sound - Ivan Pernar


Stoji li „švercanje" iza njihove svađe - može se samo nagađati. Također, nije poznato je li mladić podnio prijavu protiv kontrolorke, ali smo pojašnjenje situacije zatražili od ZET-a.

Međutim, objašnjenje situacije i odgovor na pitanje hoće li kontrolorka dobiti sankcije, nismo zaprimili.

FOTO: STUDENTSKI.HR/ ANA KOLINGER