LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Edukativan program

Klub Zona: Radionica ljekovitog bilja od petka, u subotu izlet

U sklopu radionice održat će se i izlet u subotu, 9. listopada.

U sklopu radionice održat će se i izlet u subotu, 9. listopada.

U petak, 8. listopada, u 17 sati u Klubu Zona počinje trodnevna radionica ljekovitog bilja u sklopu koje će se za vikend održati i izlet. Sudjelovanje je besplatno, ali uz obaveznu rezervaciju mjesta putem prijavnice na klubzona.net

– Kroz teorijski dio na predavanju u petak i nedjelju te praktični dio na subotnjem izletu u prirodi polaznici će upoznati biljke te se educirati o njihovom prepoznavanju i korištenju. Također će probati prokušane recepte i degustirati proizvode. Uvjerit će se da je i rana jesen dobro vrijeme za skupljanje i preradu ljekovitog bilja. – objašnjava Marija Jug-Dujaković, umirovljena zaposlenica Instituta za jadranske kulture i melioraciju krša koja će radionicu voditi s kolegicom Tonkom Ninčević.

U Klubu Zona u utorak je otvorena izložba nagrađivane autorice Mihaela Erceg, a za dva tjedna otvara se izložba još jednog autora mlađe generacije klubzona.net akademskog slikara Antona Davidovića. Prvom srijedom u mjesecu održava se Biciklopopravljaonica.

Subotom se održavaju Večeri modernih društvenih igara, a ove subote igrat će se i na Šahovskom popodnevu koje se održava svako druge subote. Ponedjeljkom se nastavljaju Književne čajanke, a u listopadu će se održati još i Radionica pletenja te prvi put zaigrati Adventures in Berlin, igra inspirirana escape room igrama.

Sudjelovanje na svim događanjima je besplatno. Za sva događanja, osim otvaranja izložbi, obavezna je rezervacija mjesta putem prijavnice na klubzona.net gdje je dostupno i više informacija o događanjima.
FOTO: KLUB ZONA