LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Zanimanje medicinska sestra/tehničar

Klinika za dječje bolesti Zagreb dodjeljuje stipendije učenicima medicinskih škola

Svaki stipendist dobit će mjesečnu stipendiju u iznosu od 225 eura, tijekom maksimalno 10 mjeseci u školskoj godini.

Svaki stipendist dobit će mjesečnu stipendiju u iznosu od 225 eura, tijekom maksimalno 10 mjeseci u školskoj godini.

Klinika za dječje bolesti Zagreb, smještena na adresi Klaićeva 16, raspisala je natječaj za dodjelu stipendija učenicima četvrtih i petih razreda medicinskih škola za zanimanje medicinska sestra/tehničar za školsku godinu 2024/2025. Temeljem Odluke Upravnog vijeća, Klinika će dodijeliti ukupno 14 stipendija.

Svaki stipendist dobit će mjesečnu stipendiju u iznosu od 225 eura, tijekom maksimalno 10 mjeseci u školskoj godini. Prijaviti se mogu redovni učenici četvrtih i petih razreda srednje medicinske škole u Republici Hrvatskoj, državljani Republike Hrvatske i učenici s prebivalištem na području RH.

Prijavite se na natječaj za stipendije doktorskog studija Poljoprivredne znanosti na Agronomiji


Povjerenstvo za dodjelu stipendija, imenovano od strane ravnatelja Klinike, razmotrit će sve prijave i sastaviti prijedlog bodovne liste. Bodovna lista bit će objavljena na oglasnoj ploči Klinike unutar 15 dana od isteka roka za podnošenje prijava te će biti dostupna i na oglasnim pločama medicinskih škola. Bodovanje će se temeljiti na prosjeku općeg uspjeha završenih razreda srednje škole (dvije decimale). U slučaju jednakog prosjeka, provest će se razgovor s kandidatima kako bi se formirala konačna bodovna lista.

Sa svakim odabranim korisnikom stipendije bit će sklopljen ugovor kojim će se definirati prava i obveze korisnika stipendije i Klinike. Ugovor će sadržavati vrijeme stipendiranja, visinu stipendije, rokove i način isplate, kao i obvezu učenika da se po završetku srednjoškolskog obrazovanja zaposle u Klinici na dvostruko duže vrijeme od trajanja stipendiranja. Ukoliko učenik odustane od stipendiranja, ugovor će biti sklopljen sa sljedećim kandidatom na bodovnoj listi.

Stipendija „Luka Mak” vrijedna više od 20 tisuća eura dodijeljena mladoj BjelovarčankiPrijave se podnose u pisanom obliku u roku od 8 dana od objave natječaja na mrežnoj stranici Klinike i na oglasnim pločama škola. Prijave se šalju isključivo poštom na adresu Klinike za dječje bolesti Zagreb, Klaićeva 16, 10000 Zagreb, s naznakom Prijava na natječaj za dodjelu stipendija učenicima IV i V razreda medicinske škole. Svi kandidati bit će obaviješteni putem elektroničke pošte o ishodu natječaja, a oni koji ostvare pravo na stipendiju bit će pozvani na potpisivanje ugovora.

MORH dodjeljuje stipendije redovitim studentima iz područja informacijsko komunikacijskih tehnologija


Za više informacija i prijavu, posjetite mrežnu stranicu Klinike za dječje bolesti Zagreb te u tekstu natječaja.
IZVOR: KLINIKA ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB
FOTO: FATCAMERA