LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZAGREBAČKI ELEKTRIČNI TRAMVAJ

Kako do jednogodišnjeg kupona za besplatan prijevoz sljemenskom žičarom?

Kako bi se izbjegle eventualne gužve i čekanje u redovima, savjetuje se korištenje Pretplatne karte ZET-a ili mobilne aplikacije MojZET za vožnju žičarom, s prethodno pridruženim kuponom.

Kako bi se izbjegle eventualne gužve i čekanje u redovima, savjetuje se korištenje Pretplatne karte ZET-a ili mobilne aplikacije MojZET za vožnju žičarom, s prethodno pridruženim kuponom.

Prijevoz sljemenskom žičarom biti će besplatan za sve građane Zagreba od subote, 4. svibnja 2024. godine, stoga je na prodajnim mjestima ZET-a već od ponedjeljka, 15. travnja 2024. godine omogućeno preuzimanje kupona.

Kako bi korisnici ostvarili pravo na besplatan prijevoz žičarom, potrebno je doći na neko od prodajnih mjesta ZET-a s pretplatnom kartom ili mobilnom
aplikacijom
MojZET, a tamo će se uz predočenje važećeg identifikacijskog dokumenta, kao dokaz prebivališta ili boravišta u Zagrebu, dodijeliti odgovarajući kupon u trajanju od jedne godine. Sugrađani koji nemaju Pretplatnu kartu, na prodajnom mjestu ZET-a mogu predati Zahtjev za izradu, po cijeni od 3,98 eura te će se karta izraditi u roku od nekoliko dana.

Kako bi se izbjegle eventualne gužve i čekanje u redovima, savjetuje se korištenje pretplatne karte ZET-a ili mobilne aplikacije MojZET za vožnju žičarom, s prethodno pridruženim kuponom. Preuzimanja aplikacije MojZET je besplatno. Tako će korištenje žičare biti još brže i jednostavnije, jer je prilikom dolaska na vožnju potrebno samo validirati Pretplatnu kartu ili odgovarajući QR kod iz mobilne aplikacije na ulaznoj rampi i krenuti na vožnju.

Sugrađani koji nemaju pretplatnu kartu ZET-a ili aktivnu mobilnu aplikaciju te ne planiraju preuzeti kupon, uoči vožnje mogu preuzeti pojedinačnu kartu na blagajnama žičare Sljeme, uz predočenje važećeg identifikacijskog dokumenta kao dokaza prebivališta ili boravišta u Gradu Zagrebu.
FOTO: PEXELS