LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Europski dan jezika

Jezični café u Zagrebu – popričajte s izvornim govornicima na čak 15 jezika

Ove subote možete u Zagrebu obnoviti svoje znanje stranih jezika u razgovoru s izvornim govornicima.

Ove subote možete u Zagrebu obnoviti svoje znanje stranih jezika u razgovoru s izvornim govornicima.

Povodom Europskog dana jezika Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj nudi svima koji se ove subote nađu u Zagrebu izuzetnu priliku da obnove svoje znanje stranih jezika u razgovoru s izvornim govornicima ili da steknu osnove novog stranog jezika.  

Na Europskom trgu u Zagrebu u subotu, 26. rujna, od 11 do 14 sati, ispred Predstavništva Europske komisije održava se Jezični café. U šatoru na trgu organizatori će pripremiti konverzacijske stolove u kojima će sudjelovati izvorni govornici te pričati na stranom jeziku o raznim temama. Razgovori će se odvijati na sljedećim stranim jezicima: bugarski, engleski, esperanto, finski, francuski, japanski, litavski, makedonski, njemački, rumunjski, ruski, slovenski, španjolski, švedski i talijanski.

Osim na konverzacijskim stolovima, sudionici mogu sudjelovati i u kratkim tečajevima u trajanju od 45 minuta te naučiti osnove novog stranog jezika. Svi zainteresirani moći će dobiti informacije o Europass jezičnoj putovnici te saznati kako za potrebe studija u inozemstvu ili zaposlenja na najbolji način predstaviti svoje znanje stranih jezika.

Ako želite sudjelovati u Jezičnom caféu prijaviti se možete do 25. rujna u 12 sati na e-mail adresu jezicni.cafe@abrakadabra.hr. U prijavi trebate navesti željeni jezik i termin. U slučaju da se prijavljujete za konverzacijski stol u prijavi možete navesti i razinu poznavanja stranog jezika. Konverzacije i tečajevi počinju u 11, 12 i 13 sati. Točan raspored grupa i broj slobodnih mjesta možete provjeriti na Facebook događaju.

FOTO: FACEBOOK