LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U organizaciji Centra mladih Ribnjak

Ideja za vikend na zraku: Fašnikovanje na Ribnjaku

Uz razne radionice, koncerte i ostale događaje, manifestacija ima i humanitarni karakter.

Uz razne radionice, koncerte i ostale događaje, manifestacija ima i humanitarni karakter.

Od 25. veljače do 1. ožujka Centar mladih Ribnjak priređuje Fašnikovanje, niz, većinom besplatnih, događaja u kojima mogu uživati svi i tako se pozdraviti sa zadnjim zimskim danima. Koncerti, predstava, buvljak, radionice, kao i fašnička povorka održat će se u prostorijama samog Centra, u parku, kao i na terasi ispred ulaza u ustanovu.

Tako nas već u subotu, 26. veljače, u 19 h očekuje interaktivni koncert klasične glazbe za djecu Karneval životinja ansambla Glazbene staze, obiteljska radionica izrade maski od recikliranih materijala, a u nedjelju 27. veljače program je posebno bogat. Prvo se priprema praizvedba Bake Zima novog koncertnog čitanja priča uz glazbu i ilustracije uživo Teatra PocoLoco s počecima u 10:30 i u 11:30, a od ujutro u 10 h pa sve do 14 h traje program Republika Poetika kroz koji će biti predstavljen Humanitarni književni buvljak u organizaciji Sanje Baković i njene organizacije Odvalimo se poezijom.

Točno u podne sprema se nastup artističke skupine Car je gol koju predvodi književnik i dizajner Stanislav Habjan. Sav prihod od donacija darovat će se inicijativi Ljudi za ljude koja brine o stanovnicima Banije.

Događanja završavaju u utorak, 1. ožujka, dječjom radionicom bubnjanja Nenada Kovačića u 17 h, nakon koje u 18 sati kreće fašnička povorka parkom kojoj se mogu priključiti i veliki i mali. Slobodno donesite neke improvizirane udaraljke od kuće.

Fašnikovanje na Ribnjaku organizira Centar mladih Ribnjak u suradnji s udrugom Falaček Prigorja, Odvalimo se poezijom, Glazbenim stazama, Teatrom PocoLoco, bendom Car je gol i Centrom za autizam.

FOTO: PRESS