LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Osnovana Facebook grupa

I Riječani prikupljaju donacije za osobe pogođene potresom

Danas i sutra prikupljaju se donacije na području Rijeke za građane pogođene potresom u Petrinji i okolici.

Danas i sutra prikupljaju se donacije na području Rijeke za građane pogođene potresom u Petrinji i okolici.

Građani se organiziraju diljem zemlje na društvenim mrežama kako bi prikupili sve što je potrebno stanovnicima Sisačko-moslavačke županije u ovim teškim trenutcima. Osnovana je Facebook grupa i na riječkom području za sve one koji su voljni na bilo koji način pružiti pomoć onima koji su pogođeni potresom   

U domu kulture Čavle donacije će se prikupljati sutra u jutarnjim satima od 9 do 12 te u popodnevnim satima od 15 do 18. Organizacija se vrši u suradnji s Crvenim križem, a građani mogu donirati nekvarljivu hranu i druge potrepštine. Riječka navijačka skupina Armada također se stavila na raspolaganja svim državnim službama, a pomoć će se prikupljati večeras od 17 do 21 h u KNA, na adresi Slaviše Vajnera Čiče 5b. Tople jakne, deke, obuća, voda, higijenske potrepštine; svaka je donacija dobrodošla. 

Sutra će se pomoć prikupljati i na adresi Kružna 6 kod Palacha od 9 do 19 sati. Bitno je napomenuti i da se veliki broj volontera stavio na raspolaganje Civilnom stožeru PGŽ-a. Načelnik Mladen Šćulac svima se zahvalio poručivši kako su u ovom trenutku sve raspoložive interventne i hitne službe već na terenu te da za sada nema potrebe za uključivanjem volontera.